Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard er genåbnet og tilbyder dig en moderne komfort i historiske omgivelser. Du får her en fantastisk beliggenhed i den arktiske metropol Longyearbyen, 88 premium-værelser og suiter, restaurant samt bar.

Funken Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge er vendt stærkt tilbage, og du er inviteret til en kulinarisk oplevelse uden lige. Her kan du nyde internationale retter og arktiske specialiteter sammen med et rigt udvalg af gode drikkevarer.

Hvor historien møder innovationen

Funktionærmessen er Longyearbyens mest historiske spisested, og det var her, at mineselskabets funktionærer i sin tid indtog deres måltider med en fantastisk udsigt over byen og fjeldene. Efter en renovering i 2017 åbnedes dørene til kælderen med ansatte, der altid er klar til at yde en exceptionel service og servere kvalitetsråvarer og ingredienser. For kød-entusiasterne vil restauranten hurtigt blive en favorit, for her serveres der som det eneste sted i byen langtidsmørnede bøffer, og har man en forkærlighed for fisk og skaldyr, kan man roligt glæde sig til fusionsmenuen, som er spækket med alt godt fra havet samt arktiske specialiteter. Nyd din nordligste kulinariske oplevelse i Funktionærmessen Restaurant, hvor historien møder innovationen.

Et rigt udvalg af vin og champagne

Vi kan skilte med et kort, der rummer mere end 300 forskellige typer, og i kælderen bugner det med gode årgangsflasker – især fra velrenommerede Bordeaux-producenter. Vi har 15.000 flasker at vælge imellem, og derudover kan vi også friste med mere end 70 slags champagne – uden tvivl det bredeste og største udvalg i Norge.

Winemaker's Dinner

Flere gange om året inviterer vi i samarbejde med kendte og fremtrædende vinhuse til Winemaker's Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverandørerne præsenterer spændende vine, mens køkkenet serverer udsøgte retter, som passer perfekt til drikkevarerne. Winemaker's Dinner er et populært tiltag hos såvel gæster som de lokale, og vi anbefaler derfor, at man er hurtigt ude med at reservere bord for ikke at gå glip af denne unikke oplevelse. Du kan enten kontakte os her eller i receptionen for bestilling af bord og information om næste arrangement.

Åbningstider Funktionærmessen Restaurant

Mandag: 18.00 - 23.00
Tirsdag: 18.00 - 23.00
Onsdag: 18.00 - 23.00
Torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag: 18.00 - 23.00
Lørdag: 18.00 - 23.00
Søndag:18.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.