Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Tønsberg

Velkommen til Vestfold Fylke og Tönsberg – Norges ældste by. Her bor du i en historisk og kulturel by samt i unikke værelser midt i byens hjerte. Oplev det storslåede miljø eller shop i de charmerende butikker.

Med havet som nabo

Tønsberg blev grundlagt i 871, dengang som Tunsberg, og i dag regnes den som værende Norges ældste by. Den historiske atmosfære i byen er helt tydelig, og her er der masser af kultur og flotte gamle bygninger. Quality Hotel Tønsberg har en flot beliggenhed, unik arkitektur og havsnær atmosfære – perfekt til afslapning efter en lang dag. Tönsberg er en hyggelig by med en herlig geografisk placering. I den pulserende havn ligger der et væld af hyggelige og spændende restauranter. Du har kun 100 meter til Tønsbergs station, og Sandefjord Airport, Torp ligger blot 25 km fra byens centrum.

Træning og afslapning

Efter en lang dags aktiviteter kan det være skønt med afslapning og wellness. På Quality Hotel Tönsberg har du adgang til fitness, relaxafdeling og tagpool. Med havet som din nærmeste nabo, flere værelser med panoramaudsigt over vandet og egen altan får du en chance for virkelig at koble af under opholdet.

Industrielt og maritimt centrum

Tønsberg har i mange år været – og er det stadig – en vigtig norsk kystby. Byens centrum har et stort udvalg af forlystelser, restauranter og klubber. Tønsberg spiller stadig en rolle som industrielt centrum, og byen er især kendt for sine sølvprodukter. Slottsfjellet er et populært udflugtsmål og har en af Nordeuropas største ruinparker. Om sommeren forvandles Slottsfjell til en af landets mest populære udendørsfestivaler, hvor flere og internationale store kunstnere optræder. Byen har også flere interessante museer og gamle bygninger – Sem kirke er eksempelvis en kirke i romansk stil fra 1100-tallet.  

Konference, møder og lokaler i Tønsberg

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Tønsberg? Du finder vores udvalg her.  

 

Nærliggende destinationer

Sandefjord
Holmsbu
Fredrikstad
Son
Larvik
Sarpsborg

 

Læs mindre
8 hoteller i Tønsberg

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.