Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Velkommen til Clarion Hotel The Edge. Med Skybar og mødestedet Living Room er hotellet Tromsøs nye samlingspunkt med unikke konferencemuligheder. Dette er kort sagt en ny kulturarena i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

I vores restaurant Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson er der rig mulighed for at få et lækkert måltid i en behagelig og afslappet atmosfære. Her møder Tromsø Manhattan. Velkommen til bords.

Morgenmad

På Clarion Hotel The Edge får du hver morgen en sund, god og nærende morgenmad med et stort udbud af økologiske produkter. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen.

Fun Dining

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson er Clarion Hotels nye restaurantkoncept, som kombinerer smagen af Manhattan med norske råvarer. Marcus Samuelsson har tidligere åbnet Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post i Gøteborg og American Table på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Det nye koncept Kitchen & Table byder i modsætning til Fine Dining på en Fun Dining atmosfære. Vi gør det nemt og hyggeligt at spise ude.

After work i Tromsø

Hver fredag arrangerer vi after work-arrangementer på Clarion Hotel The Edge. Vores Living Room er et levende mødested og det perfekte sted at afslutte arbejdsugen. Med fede beats fra vores DJ og vores passionerede bartendere, som er klar til at mikse din yndlingsdrink, får du en perfekt fredag aften.

Fest og events

Hos os kan du arrangere alt fra middage til store firmaevents. Læs mere om events på Clarion Hotel The Edge.

Tromsøs skybar

På 11. etage ligger vores stolthed, Tromsøs eneste skybar. Lokalet kan anvendes til private arrangementer, fester eller møder. Når Skybaren om aftenen ikke er booket til private arrangementer, er både Tromsø-borgere, gennemrejsende og turister velkomne til at nyde noget godt at drikke, musik og en fantastisk udsigt over byens tage.

Morgenmad

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Kitchen & Table Restaurant

Mandag - Lørdag kl. 17:00 - 22:00

Livingroom Bar

Mandag - lørdag: 15:00 - 00:00
Søndag: 13.00 - 23.00

Køkkenet er åbent hver dag mellem 16.00 og 22.00.

SkyBar

Torsdag: 17:00 - 00:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 01:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller bordreservation på tlf. +47 77 66 84 84 eller via tromso@kitchenandtable.no.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.