Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® The Edge Tromsø ,  Norge

Se alle hoteller i Tromsø, Norge

Clarion Hotel® The Edge

Tromsø,  Norge

Velkommen til Clarion Hotel The Edge. Med Skybar og mødestedet Living Room er hotellet Tromsøs nye samlingspunkt med unikke konferencemuligheder. Dette er kort sagt en ny kulturarena i Nordens Paris.

Clarion Hotel® The Edge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Har du spørgsmål til dit ophold. Vi håber, du finder svarene her på siden. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi, at du benytter Fjellparkeringen, som ligger ca. 300 meter fra Clarion Hotel The Edge. Kontakt os venligst, hvis du har brug for mere information og flere priser.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Nordic Choice Club-nummer.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Sen check-out

Hvis vi har ledige pladser, kan du gøre brug af vores service sen check-out. Kontakt receptionen for mere information om denne service.

Opgradering

Har vi ledige pladser, har du mulighed for at få en opgradering. Opgradér f.eks. til en suite eller se udvalget i vores VIP-menu.

Fitnessfaciliteter

Har du lyst til at træne? Vi har flere forskellige træningsmuligheder i nærheden af hotellet. Vi hjælper dig med at komme i gang med træningen. Vi har træningsaftale med Kom i Form, som ligger i samme bygning. Tag kontakt med receptionen for mere information. 

Vaskeservice

Rejser du med en let bagage, eller er du på en multi-bytur. Det er intet problem. Vi hjælper dig gerne med vasketøjet. Læg din vaskepose i receptionen inden kl. 08.30, og så får du tøjet tilbage samme aften.

Sikkerhedsboks

De fleste af vores værelser har en sikkerhedsboks, hvor du kan opbevare dine værdigenstande, når du bor hos os. Vi har også en sikkerhedsboks i receptionen.

Kopiering

Har du brug for at kopiere? Besøg vores konferencereception, hvis du skal have hjælp til kopiering.

Sen check-out

Hvis vi har ledige pladser, kan du gøre brug af vores service sen check-out. Kontakt receptionen for mere information om denne service.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem. Vi har bl.a. tandpasta, tandbørster, syting, brusehætte, skopudsemiddel, frimærker og de helt unikke Clarion-puder. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Bare sig til, og så hjælper vi dig gerne med de forskellige indkøb.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel The Edge er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information og booking på tlf. +47 77 66 84 00 eller via cl.theedge@choice.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Livingroom Bar

Mandag - lørdag: 15:00 - 00:00
Søndag: 13.00 - 23.00

Køkkenet er åbent hver dag mellem 16.00 og 22.00.

SkyBar

Torsdag: 17:00 - 00:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 01:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.