Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Se alle hoteller i Tromsø, Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med central beliggenhed i Tromsø giver Comfort Hotel Xpress dig et helt nyt hotelalternativ. Tænk smart, effektivt og på, hvad du mest har brug for. Vi kender Tromsø og viser dig vejen til de bedste restauranter og oplevelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Er der noget særligt, du gerne vil vide om Comfort Hotel Xpress Tromsø? Måske finder du svaret her på siden. Ellers er du velkommen til at kontakte os via telefon eller via e-mail.

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogle vil have morgenmad på sengen, andre take away, og så er der dem, der slet ikke spiser morgenmad. På Comfort Hotel Xpress finder du ikke en morgenmadsspisesal i ordets egentlige forstand. I stedet sælger vi frugt, yoghurt, snacks og drikkevarer i lobbybaren, så du selv kan bestemme, hvordan du vil have din morgenmad.

Frit tilgængeligt WiFi

Når du bor på Comfort Hotel Xpress, har du fri adgang til vores trådløse netværk.

Selvbetjening ved check-in

Hvis du foretrækker maskiner frem for mennesker, kan du foretage dit check-in på vores maskiner i lobbyen eller via din telefon.

Rengøring og nye håndklæder

Vi tænker på din tegnebog og på miljøet. Under dit ophold gøres værelset rent hver fjerde dag, hvor vi også bytter håndklæderne. Vil du have en ekstra rengøring, kan vi løse det mod en afgift på 100 DKK pr. gang, og har I brug for nye håndklæder, så løser personalet også det for 30 DKK pr. sæt.

Butik

I vores butik i lobbyen kan du købe hurtig og simpel mad. Vi sælger frugt, yoghurt, snacks og drikkevarer, herunder øl og vin.

Tidlig check-in og sen check-out

Blev det lidt sent lørdag aften? Du behøver ikke at stresse, for hos os har du mulighed for at beholde dit værelse helt frem til kl. 18.00 på søndage, uden at det koster ekstra. Du skal blot give os besked i receptionen, så vi ved, at du siger ja tak til denne service.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Tromsø er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Lazy Sunday – Om søndagen kan du beholde værelset frem til kl. 18.00.

Lobbyshop

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.