Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med central beliggenhed i Tromsø giver Comfort Hotel Xpress dig et helt nyt hotelalternativ. Tænk smart, effektivt og på, hvad du mest har brug for. Vi kender Tromsø og viser dig vejen til de bedste restauranter og oplevelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogen kan lide bacon, æg og hele pibetøjet, mens andre nøjes med en kaffe to-go. Vi har derfor valgt at skippe morgenmadsbuffeten. i Barception har vi fundet et lækkert udvalg morgenmadsprodukter og nykværnet Fairtrade-kaffe. Køb det, du har lyst til og tag det med op på værelset, ud i Tromsøs gader eller sæt dig ned i lobbyen for at spise, hænge ud eller surfe.

Lobbyshop & Barception

I lobbyen finder du vores Lobbyshop og Barception. Her sælger vi alt fra sandwiches og nødder til cocktails og øl fra bryggeriet lige rundt om hjørnet. Musikken er altid på i baggrunden, og vi har et stort TV til alle store events, der sker rundt omrking i verden. Sofaerne og stolene står klar til dig - slap af eller tag dit møde med herhen.

Parkering

Ankommer du i bil? Du finder parkeringspladser i parkeringshuset, der ligger lige ved hotellet. Der opkræves her en parkeringsafgift.

Dyrevenlig

Hos os er alle velkommen. Også din hund. Det koster dig 250 NOK at tage hunden med på værelset (og let's face it - i sengen sammen med dig). Førerhund er gratis. Giv os gerne besked på forhånd, så vi kan fikse et passende værelse til jer.

Self service station

Alle hader kø. Tjek selv ind på vores smarte check-in-automater eller i vores Barception, der er bemandet 24/7. The future is here to stay!

WiFi

WiFi to the people! Gratis trådløst internet finder du på hele hotellet. Vælg netværket "Comfort Hotel". Du har ikke brug for en adgangskode. Enkelt og hurtigt. The way we like it.

Øvrige tjenester

  • Fladskærms-TV
  • TV
  • Bar

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.