Kitchen & table
Her opstår spændende smage, når madimpulser fra Manhattan møder Trondheim og en ambitiøs madregion! Mesterkok Marcus Samuelsson kombinerer sine favoritsmage fra eget restaurantmekka i New York med fantastiske, nærproducerede råvarer fra Trøndelag, også kåret til Norges maddestination! Frisk fisk og skaldyr, uforglemmelige småretter, eller hvorfor ikke en farverig vegetarisk ret fra vores "Urban Garden". Selvfølgelig har vi bar, cocktailmenu og syndige desserter. Dette er FUN DINING i fantastiske omgivelser med en varm atmosfære!
Restauranten har en spændende menu baseret på råvarer fra regionen, hvor det nordiske køkken møder rustikke amerikanske smage. Her fokuseres der på nærproduceret, økologisk og bæredygtig mad, og du får garanteret en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Om aftenen er dette det perfekte sted for at slappe af, mingle, tag en drunk i baren eller bare nyde god musik fra aftenens DJ.
Roof Top Party
Hvorfor ikke leje hele restauranten til dit private selskab? På hotellets tag har du panoramaudsigt, spændende interiør, funky kunst og fantastisk opvartning. Lokalet passer perfekt både til bryllup, konfirmationer, dåb eller andre begivenheder. Her er der plads til op mod 100 siddende gæster eller 200 stående. Tag kontakt med hotellet for mere information og forespørgsler.