Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotel centralt i Midtbyen. Vi kender Trondheim og guider dig til de bedste restauranter, museer og oplevelser. Hotellet har 194 værelser, tre små mødelokaler, træningslokale og bar. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Centralt i Trondheim centrum finder du Comfort Hotel Trondheim, lige ved Nidelva og ved Bakke Bru. Hotellet har både træningslokale, mødelokaler og lobbyshop - og god morgenmad, selvfølgelig.

Centralt i Trondheim

Fra Comfort Hotel Trondheim er der kort vej til alt. Lufthavnsbussen stopper lige ved hotellet, banegården er kun 6 minutter væk til fods, og Torget når du på blot 8 minutter. Før du går på opdagelse i Trondheims gader, kan du snuppe en kop americano eller en latte i vores kaffebar. Her finder du i øvrigt også salater og sandwiches samt meget andet godt.

God start på dagen

I morgenmadssalen stråler solen ind fra alle vinkler, og her dufter der altid af nybagt brød. Smag på vores lækre skandinaviske morgenmadsbuffet, der naturligvis også indeholder økologiske produkter. Du kan forsyne dig med økologisk kaffe og te, som du har fri adgang til døgnet rundt. Skal du tidligt op og nå et vigtigt møde eller et tidligt fly, vælger du blot vores Early Bird-morgenmad, som står klar fra kl. 05.00. Her serverer vi en lille buffet, juice, yoghurt og kaffe. Du er også velkommen til at tage din morgenmad med på farten.

Mødelokaler

Comfort Hotel Trondheim har moderne mødefaciliteter i spændende og urbane omgivelser. Afhold dit næste møde i vores lækkert dekorerede lokaler med komfortable stole og frit tilgængeligt internet. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge aftensmad, drikkevarer og sociale aktiviteter, alt efter dine ønsker og behov. Afslut dagen med en god middag eller en drink i i vores Barception

Fitnessfaciliteter

Uanset om du træner biceps før sommeren eller træner til at løbe maraton, så finder du noget for dig i vores fitnessfaciliteter. Træn når du vil - træningslokalet er åbent døgnet rundt.

Gratis + Comfort Hotel = true

Gratis er godt, og billigt er det bedste - dette er hvad vi hos Comfort Hotel synes, og det skammer vi os ikke over. Det er derfor du selvfølgelig surfer gratis på hotellet. 

Sen aften?

Skal du først med et fly sent om aftenen? Eller kom du lidt for sent i seng lørdag nat? Skal du lige nå at læse feriebogen færdig? Hos os kan du altid blive til kl. 18.00 om søndagen. Vi tilbyder desuden sen morgenmad både lørdag og søndag.

Cash free

Comfort Hotel Trondheim gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Krambugata 3 7011 Trondheim , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Lufthavnsbussen til Søndre Gate

Fra Centralstationen

Følg Søndre Gate, drej så til venstre i krydset ved Rema 1000. Du finder os på højre hånd efter ganske kort tid.

Taxi

Vi anbefaler NorgesTaxi på tlf. +47 08000 eller TrønderTaxi på tlf. +47 07373.

Om Comfort Hotel Trondheim

Antal hotelværelser

194 værelser

Antal mødeværelser

3 stk. med plads til 10/14/18 personer

Afstand til lufthavn

Trondheim Lufthavn Værnes: 30,9 km, ca. 30 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop: 70 meter

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.