Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hotel i Åre

Til fods på langstrakte, efterårsklædte vidder eller ud på alpinski i puddersne med afterski? I Åre får du også mulighed for at hoppe i boblebadet med udsigt mod Årefjeldene, få varmen i tæerne ved den åbne ild eller nyde en god, lang middag.

Når du vælger Copperhill Mountain Lodge, vores spahotel og skiresort i Åre, handler det om en luksus, hvor du kan indånde den friske fjeldluft, sommer som vinter, spise masser af god mad tilberedt af lokale råvarer og lade dig inspirere af panoramaudsigten eller timerne i spa’en. Synk dybt ned i de varme kilder, få glæde af saunaen og luk øjnene foran pejsen. Åre er et eftertragtet sted for dig, der elsker friluftsaktiviteter, og fra vores hotel er der kort afstand til cykelstier, skipister, fiskevand og vildmark. Copperhill Mountain Lodge er endvidere det perfekte udgangspunkt for konferencer, teambuilding og kick-offs. Rejser du i arbejdsmæssigt regi, eller er du på weekendtur med venner eller familie, er der masser af aktivitetstilbud i Åre og omegn. Hvad med en el-moutainbike, padling, klatring, en tur i grotterne eller på zipline? Det svenske fjeldparadis Åre i Jämtland ligger blot 2,5 times kørsel fra Trondheim, og feriemålet passer til alle årstider.

Læs mindre
5 hoteller i Åre

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.