Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Midt i hjertet af Scandinavian XPO, Skandinaviens nye internationale messecenter, findes vi: en helt nyrenoveret og moderne anlægning, som inkluderer to majestætiske tårne med 421 hotelværelser, som alle er stilfuldt indrettede med naturlige materialer og nordiske farver. Her findes også 2200 kvadratmeter stor mødeområde, restaurant Brasserie X, bar og træningslokale. Velkommen til Nordens nærmeste mødeplads!

Hvad er din tid værd? 

Uanset om du er her på konference eller vil bo bekvemt inden rejse, så er du på plads i en pulserende mødesdestination, som kan tilbyde det meste og som enkelt nås med fly, tog, bus og bil. Med kun 5 minutter til Arlanda lufthavn og Arlanda Central sparer du meget tid ved at bo her. Desuden har du fantastiske destinationer som Uppsala og Stockholm kun 20 minuter væk med ekspresstog.

Restaurant og bar 

Varmt velkommen til vores nye restaurant, Brasserie X! Her serveres vellavede retter med et fransk touch og med personlig service. Hvorfor ikke afrunde eller indlede aftenen hos os med en hyggelig drink og et spil bordfodbold med familien eller kollegaerne i baren? Et rummeligt sted med herligt lys, hyggelige loungemøbler og skøn stemning. For syvsoveren og natuglen har vi altid åbent i Petite X. Her finder du, uanset tid på dønet, et bredt udbud af lette måltider og snacks.

Under samme tag som Scandinavian XPO

Vi befinder os midt i hjertet af Skandinaviens nye messecenter, hvilket gør, at vores konferencegæster ikke engang behøver gå udenfor for at komme til eventområderne. De tre store messehaller i Scandinavian XPO har sammenlagt en mødekapacitet på over 8500 personer. Her kan du læse mere om messen og vores partner in crime. 

Effektiv og uforglemmelig konference

Vi har 16 lyse, moderne og fleksible lokaler, som passer alle typer møder, events og konferencer. Her finder du alt fra mindre mødelokaler til rigtigt store konferencelokaler, hvor op til 500 personer får plads. Med den seneste teknik findes også alt, du har brug for, for at streame dit næste digitale møde eller event. Sidst men ikke mindst, vores professionelle, kreative og dygtige personale har som mål at gøre alt for at overgå jeres forventninger.

Parkering

For overnattende gæster og konferencegæster indgår gratis parkering under hotelbesøget afhængig af ledig kapacitet. Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Læs mere om dette tilbud her

Garageindkørslen finder du på den side af hotellet, som vender mod motorvej E4. Følg skiltene i retning med uret rundt om bygningen. Parkeringstilladelsen hentes i receptionen. 

Gratis bustransfer 

Quality Hotel Arlanda XPO tilbyder gratis transfer, afhængig af ledig kapacitet, til og fra Arlanda Lufthavn for dig som gæst. Transfer fra hotellet bookes gennem tilvalg, når du booker på vores hjemmeside. Transfer til hotellet kan ikke forudbestilles og er altid afhængig af ledig kapacitet. For information om stoppesteder for transfer, følg skiltningen og anvisninger i Arlanda lufthavn. Mellem kl. 00.30 og 04.00 tilbydes ingen transfer. Se bussens tidstabel her.

 

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-mail q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Fra Arlanda Lufthavn og Arlanda Central

Vores egen shuttlebus kører til og fra Arlanda, og skal bookes via vores reception. For information om stoppested for transfer, følg venligst skiltningen og anvisninger i Arlanda lufthavn. Bemærk, at mellem kl. 01.00 og 04.00 tilbydes transfer ikke.

Med tog og bus

Tag pendultoget fra Stockholm C til Märsta Station, skift til bus 571 til Arlandastad/Eurostop.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, ring på tlf. +46 08 15 00 00, eller Taxi 020, ring på tlf. +46 20 20 20 20.

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotelværelser

421 værelser, 1016 senge

Antal mødelokaler

16 lokaler, plads til over 1100 deltagere

Afstand til Arlanda Lufthavn

4 km, ca. 10 minutter i bil

Afstand til Stockholms hovedbanegård

40 km, ca. 30 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Der findes et busstoppested 25 meter fra hotellet. Turen til Stockholm tager omkring 60 minutter med bus og tog.

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.