Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alle hoteller i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO. Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg? Vi håber, du finder svarene her, ellers er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Tillfälligt ändrade rutiner för mat på grund av Coronavirus 

För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så ersätts tillfälligt buffén med frukostpåsar och
tallriksservering. Vi ber om ursäkt för detta, men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Har du frågor är du välkommen att fråga oss i personalen. 

Vi kommer även en tid framåt hålla vårt gym stängd pga smittrisken. Tack för din förståelse!

Bustransfer

Vi tilbyder fri shuttleservice efter køreplan til og fra Arlanda Lufthavn til dig som gæst. Transfer fra hotellet booker du gennem tilvalg (senest 48 timer inden ankomst) ved hotelbooking på vores hjemmeside. Notér, at antal personer, dag och transfertid først kan bekræftes ved ankomst til hotellet. Transfer til hotellet kan ikke forhåndsbestilles, og er altid afhængig af ledig kapacitet. For information om stoppested for transfer, følg venligst skiltene og anvisninger i Arlanda lufthavn.

Parkering

For overnattende gæster og konferencegæster indgår gratis parkering under hotelbesøget afhængig af ledig kapacitet. Bemærk, at parkeringsplads ikke kan reserveres under "specielle ønskemål". Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Parkeringstilladelsen hentes i receptionen. 

Garageindkørslen finder du på den side af hotellet, som vender mod motorvej E4. Følg skiltene i retning med uret rundt om bygningen.

Værelsesrengøring - Sweet Dreams Stay

Sweet Dreams-projektet er et samarbejde mellem os og UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, ved at give dem en nat i tryghed. Du kan bidrage til projektet ved at fravælge rengøring af værelset, når du bor mere end én sammenhængende nat hos os. Bare hæng Sweet Dreams Stay-skiltet på dørhåndtaget senest kl. 23.00. For hvert værelse, hvor rengøring fravælges, donerer vi 10 NOK til UNICEF. Samtidigt reduceres brugen af kemikalier, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel! Her kan du læse mere om Sweet Dreams Stay.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Arlanda XPO er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg netværket QualityGuest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere

Saknar du något?

Mangler du noget? Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Bare rolig, i receptionen har vi det meste af det, du har brug for, når det gælder hygiejneartikler. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med indkøbene.

Opgradering

Har du noget særligt at fejre, eller vil du bare unde dig selv et guldrandet besøg? Kontakt os, og så hjælper vi dig med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 14.00
Check-out: Fra kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - Søndag: 06:30 - 09.30

 

Frokost "To Go" er tilgjengelig on request.

Bistro

 

Mandag: 17.30-21.30
Tirsdag: 17.30-21.30
Onsdag: 17.30-21.30
Torsdag: 17.30-21.30
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Under den rådende situation har vi begrænset åbningstider i vores Bistro i nogen tid fremover. Vi lukker restauranten helt mellem 8/7 til 17/8. Tak for din forståelse!

Bar

 

Mandag: 17.30-21.30
Tirsdag: 17.30-21.30
Onsdag: 17.30-21.30
Torsdag: 17.30-21.30
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Fitnesscenter

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.407.002 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.