Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alle hoteller i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO. Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg? Vi håber, du finder svarene her, ellers er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Midlertidigt ændrede rutiner for mad på grund af coronavirus

For at minimere risikoen for spredning af coronavirus, erstatter vi midlertidigt buffeten med morgenmadsposer og tallerkenservering. Vi beklager dette, men vores gæsters og personales sikkerhed er vores højeste prioritet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at spørge os. Vi holder også fitnesslokalet lukket et stykke tid på smitterisikoen. Tak for din forståelse!

Bustransfer

Vi tilbyder vores gæster gratis bustransfer til og fra Arlanda lufthavn, ved ledig kapacitet. Transfer til og fra hotellet bookes enten gennem tilvalg, når du booker værelser på choice.dk, eller alternativt booker du direkte via et link, som fåes fra receptionen. Bookingen skal gennemføres mindst 20 minutter inden busrejsen. OBS! Mellem kl. 00.00 og 04.00 tilbydes ingen transfer.

Parkering

For overnattende gæster og konferencegæster er der mulighed for at parkere i vores garage mod en afgift (ved ledig kapacitet). Bemærk, at parkeringsplads ikke kan reserveres under "specielle ønskemål". Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Parkeringstilladelsen hentes i receptionen. 

Garageindkørslen finder du på den side af hotellet, som vender mod motorvej E4. Følg skiltene i retning med uret rundt om bygningen.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før og efter dit ophold.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg netværket QualityGuest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere

Saknar du något?

Mangler du noget? Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Bare rolig, i receptionen har vi det meste af det, du har brug for, når det gælder hygiejneartikler. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med indkøbene.

Opgradering

Har du noget særligt at fejre, eller vil du bare unde dig selv et guldrandet besøg? Kontakt os, og så hjælper vi dig med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Arlanda XPO er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 14.00
Check-out: Fra kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - Søndag: 06:30 - 09.30

Morgenmad "To Go" er tilgængelig ved forespørgsel.

Bistro

 

Mandag: 17.30-22.30
Tirsdag: 17.30-22.30
Onsdag: 17.30-22.30
Torsdag: 17.30-22.30
Fredag: 17.30-22.30
Lørdag: 17.30-22.30
Søndag: Lukket

Under den rådende situation har vi begrænset åbningstider i vores Bistro i nogen tid fremover. Vi lukker restauranten helt mellem 8/7 til 17/8. Tak for din forståelse!

Bar

 

Mandag: 17.30-21.30
Tirsdag: 17.30-21.30
Onsdag: 17.30-21.30
Torsdag: 17.30-21.30
Fredag: Lukket
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Fitnesscenter

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.