Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige Midlertidigt lukket 15.01.23 - 30.06.23

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siges det. Vi er stolte af vores morgenbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i din overnatning.

Morgenmaden serveres:

Mandag - tirsdag: 06.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 06.30 - 09.30

Morgenmad "to go" er tilgængelig fra kl. 03.30 hver dag. Meddel receptionen ved ankomst, om I ønsker dette.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

For overnattende gæster og konferencegæster er der mulighed for at parkere i vores garage mod en afgift. Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Parkeringstilladelsen hentes i receptionen, hvor du også kan få en detaljeret vejbeskrivelse til parkeringshuset. Indkørslen finder du foran hotellet, og du kan tage elevatoren op til receptionen derfra.

Læs mere om vores Fly, Bo og Parkér-tilbud på vores svenske hjemmeside her.

Fitnessfaciliteter

Du kan som gæst på hotellet træne gratis i vores fitnesslokale. Det er udstyret med frie vægte og motionsmaskiner fra Tachnogym. Vil du hellere træne udendørs, findes der fine løbespor i Sköndals Skogens naturreservat tæt ved hotellet, og vi har også cykler til udlån. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig med tips og kort.

Åbningstider

Alle ugens dage, døgnet rundt.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fri shuttleservice

Vi tilbyder fri shuttleservice til og fra Arlanda til dig som gæst, afhængig af ledig kapacitet. Transfer til og fra hotellet kan bookes gennem tilvalg, når du booker værelset. Alternativt kan du booke direkte via et link, som fås fra receptionen. Bookingen skal gøres senest 20 minutter inden busrejsen. OBS! Mellem kl. 00.00 og 04.00 tilbydes ingen transfer.

Se bussens tidstabel her. Mellem 00.00 och 04.00 tilbydes ingen transfer. 

For information om stoppested for transfer, følg venligst skiltene og anvisninger i Arlanda lufthavn.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med. Hos os på Quality Hotel Arlanda XPO er kæledyr velkomne mod et vederlag på 250 SEK pr. ophold. Husk at give os besked, når du booker, så vi kan tage bedst muligt hånd om jer.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Petite X ved lobbyen. Med Petite X kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

 • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Via vores indcheckningsstationer går det både smidigt og hurtigt at checke både ind og ud på egen hånd. Men selvfølgelig findes vores receptioner også klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg netværket QualityGuest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere.

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Air condition
 • Elevator
 • Gæstevaskeri
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Morgenkåber
 • Restaurant
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Telefonkonference
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.