Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Arvika

Velkommen til vestre Värmland og det nærliggende Arvika. Her kan du bo midt i det hele samtidig med at du aldrig er langt fra smukke skove, utallige søer og en række kulturevents året rundt.

Tæt på alt

Når du besøger Clarion Collection Hotel Bristol, midt i den fine bymidte på Kyrkogatan 25, er du sikret et behageligt ophold. Du behøver ikke tage mange skridt for at nå flere af Arvikas perler. Lige rundt om hjørnet fra hotellet finder du talrige konditorier samt bageriet Nordells.

Lige så tæt på ligger Filmhuset Palladium og den virkelig fine bypark. Desuden ligger kyrkviken bare et stenkast fra hotellet hvis du har lyst til at vandre langs vandet. Føler du for at spille tennis, finder du Arvika Tennisklub bare ti minutters gang fra hotellet.

Et omfattende besøg

Efter en hel dag med udforskning af omgivelserne, eller en hel dag med arbejde, bliver man let sulten. Som gæst på Clarion Collection Hotel Bristol er morgenmad altid inkluderet såvel som Afternoon Sweets og Evening Meal. Derudover befinder et af Arvikas bedste pizzariaer og steakhouses sig i hotellet. Her kan du nyde en af de lokale favoritter.
Vigtigt er det selvfølgelig også at kunne finde roen. For at hjælpe din afslapning på vej får du som gæst desuden fri adgang til både motionsrum og sauna døgnet rundt.

Et mildt sagt rigt kulturliv

Arvika er kendt for at være en by rig på kultur. Under dit besøg kan du benytte lejligheden til at besøge det velkendte Rackstadmuseum og se den smukke kunst i et historisk miljø. Eller hvorfor ikke planlægge et besøg i Arvikas kunsthal og nyde de fine indtryk fra skiftende udstillinger? Er du mere eventyrlystent anlagt, kan du deltage i noget så unikt som en hvid elgesafari!

Konference, møder og lokaler i Arvika
Vil du vide mer om vores konference- og mødelokaler i Arvika? Du finder vores udbud her.

Nærliggende destinationer
Karlstad
Sunne

 

Læs mindre
5 hoteller i Arvika

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.