Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Aronsborg konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg konferencehotel ligger smukt ved Mälaren, mindre end en times fra Stockholm, Arlanda og Upsala. Vi har kapacitet og lokaler til alle slags konferencer og events. Du som privatgæst er også velkommen til at overnatte. Vi er et kontantfrit hotel.

Aronsborg konferenshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi tilbyder flere restaurantmiljøer i forskellige størrelser, Vil du arrangere en middag for 2 personer eller 380 gæster? Vi løser gerne begge.

Konferencemenuer

Vi tilbyder en række spændende middags- og buffetmenuer ud over vores almindelige konferencemiddag. Vores sommeliers hjælper selvfølgelig med forslag til passende drikkevarer til middagen.

Mälaren

Restaurant Mälaren er vores største restaurantområde med plads til op mod 380 middagsgæster. Her serverer vi vores prisbelønnede morgenmadsbuffet, vores populære frokost og de fleste af vores gæsters middage.

Mälarviken

Mälarviken er en klassisk herregårdsspisesal med plads til op mod 50 personer. Den kan deles op i to separate lokaler, da med plads til ca. 25 gæster i hver. Mälarviken har vi unikke muligheder for at skræddersy unikke møde- og restaurantoplevelser til vores mindre og mellemstore konferencerupper.

Bageriet

Bageriet hedder vores største cafemiljø, som kan benyttes som restaurant- og mingleområde for op til 90 personer. I Bageriet serverer vi bl.a. vores kaffebuffeter og desserter i sammenhæng med frokosten. Her er vores gæster altid velkomne til at nyde en kop kaffe, frugt eller hjemmebagte småkager i løbet af dagen. Her bager vi også alt vores mad- og kaffebrød samt vores småkager og konfekt. Alt for åbent tæppe. Bare duften af nybagt brød er et besøg værd.

Terrassen

Fra Bageriet kommer du direkte ud til vores fine terasse. Her er der plads til 250 siddende gæster og mulighed for at nyde den smukke udsigt eller forskellige måltidsarrangementer. På Aronsborg plejer vi at kalde terassen en af Sveriges smukkeste og største gruppelokaler, fordi mange gerne sætter sig her og arbejder, hvis de får muligheden.

Natklubben

Natklubben har plads til op mod 300 personer, og her kan vores gæster omgås og mingle efter en lang mødedag. Her er der både scene, bar og dansegulv.

Chocolate Bar

Chocolate Bar er vores hyggeligt indrettede bar med masser af siddepladser. Med en 14 meter lang bardisk, som ligner en chokoladekage, er Chocolate Bar en af vores mest specielle mingleområder. Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at booke underholdning, kunstnere, DJ’s eller musikaktiviteter.

Book konference

OBS! Aronsborg konferencehotel kan ikke bookes online. Du er velkommen til at kontakte os for information og booking på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.376.003 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.