Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Aronsborg konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborg konferencehotel ligger smukt ved Mälaren, mindre end en times fra Stockholm, Arlanda og Upsala. Vi har kapacitet og lokaler til alle slags konferencer og events. Du som privatgæst er også velkommen til at overnatte. Vi er et kontantfrit hotel.

Aronsborg konferenshotell 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Det nyrenoverede Aronsborgs Konferenshotell er et mindre møde- og konferencehotel med en smuk beliggenhed ved Mälarens strand i Bålsta. På mindre end 50 minutter når du os fra Stockholm, Uppsala eller Arlanda lufthavn. Med kapacitet for op til 500 personer, store grønne områder og mingelområder, kan vi arrangere både store og små konferencer, virksomhedsevents og kick-offs.

Beliggenhed mellem Stockholm og Arlanda

En af de mange fordele med Aronsborg er vores geografiske beliggenhed ved Mälaren. Let tilgængelig og tæt på både Stockholm, Uppsala og Arlanda. Du kommer lettest hertil med bus fra Uppsala eller Arlanda, tog fra/via Stockholm eller selvfølgelig med bil.

Hos os indgår altid adgang til natklub, bar, pool, sauna, lounge, træningslokale og motionsstier. Her findes desuden vores eget Bageri & Chokladeri, hvor vi blandt andet producerer praliner, chokoladebrød og sødt brød. Vores mest populære konferenceaktiviteter inkluderer ofte madlavning, chokoladefremstilling og prøvesmagning. Madlavningsaktiviteter er perfekte for teambuilding for din næste konference - uanset om I vil lave mad som en konkurrence eller som en måde at omgås og arbejde sammen

Vi har arrangeret møder, events og firmafester siden 1989. Vi ved, at vi kan levere. Og det er altid med kærlighed, omtanke og chokolade.

Cash free

Aronsborg gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Træningslokale, parkering og meget andet

Herlig morgenmadsbuffet, pool/relax, sauna, træningslokale, gratis Wifi og fri parkering. Det er nogle af alle servicetilbud, vi tilbyder. Her kan du læse mere om hvad der findes på hotellet.

Konferenser og events for 500 personer

Som møde- og eventsted er Aronsborg noget helt unikt. Alene det, at vi kan håndtere grupper upp till 500 personer er unikt i sig selv. Endnu mere unikt er alle mulighederne for at tilpasse vores mødelokaler og områder til alt fra mindre rundbordsmøder til store kongresser, stævner og produktlanceringer. Læs mere om vores mødelokaler og konferencemuligheder her.

Aktiviteter under konferensen

Aronsborg tilbyder madlavnings- og chokoladeaktiviteter af forskellig slags, men også en række andre valgmuligheder inden for teambuilding, fornøjelser, afslapning og eventyr. Læs mere om vores chokladeskole, madlavningskurser og andre muligheder for teamaktiviteter her.  

Kærlighed, omsorg og chokolade

Aronsborgs filosofi er “Kærlighed, omtanke og chokolade”. Alt, vi gør på Aronsborg, gennemsyres af dette mantra. Kærlighed og omsorg står for, at vi vil være ægte i vores møde med dig som gæst, og for at vi oprigtigt elsker den gode service. Service og værtskab er vores absolut vigtigste ingrediens, så du får det godt og har lyst til at vende tilbage. Chokolade symboliserer vores profil, når det kommer til stimulation af sanserne i form af indretning, smage og dufte.

Kontakt

  • Helgövägen 7 74630 Bålsta , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Bålsta station. Skift her til lokalbus og taxi.

Med bus

Lokalbus 301 til holdepladsen Helgövägen/Aronsborg.

Fra Arlanda Lufthavn

SL-bus 579 går en gang i timen mellem kl. 06.00 - 19.00 til Bålsta busterminal. Alternativet er at tage en taxi til hotellet.

Fra Bålsta station

Lokalbus 301 eller taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bålsta Taxi, ring på tlf. +46 171 500 49.

Om Aronsborg konferencehotel

Antal værelser

196 værelser, 390 senge

Antal konferencelokaler

18 lokaler, 38 gruppelokaler

Afstand lufthavne

Arlanda Lufthavn: 5 kilometer, ca. 40 minutter i bil

Afstand til kollektiv trafik

Bålsta station: 2 km Busstoppested Helgövägen/Aronsborg: 100 meter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.380.001 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.