Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Grand Borås. Et udmærket valg for både konferencer og ferie i Borås og Vestsverige med 158 moderne rum og en rummelig fest- og konferenceetage. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand, Borås er dit oplagte valg til konferencer, messer, mingling og fornøjelser i Borås og Vest-Sverige. Siden 1972 har vi været et af Borås’ mest populære hoteller. Få glæde af restauranter, områder til mingel, at hænge i baren, mødelokaler och Borås' største natklub.

Populært midt i Borås

300 meter fra Borås’ hovedbanegård, et stenkast fra Stora Torget og lige ved Viskans strand, venter Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi er stolte over at være et så populært hotel, både blandt indbyggerne i Borås, de forretningsrejsende samt hos turisterne. Det skyldes med stor sandsynlighed vores centrale beliggenhed i Borås, hvor vi er nabo til den smukke Stadspark og ligger i gåafstand til bykernen. Vores gæster plejer også at fremhæve vores gennemtænkte service og den gode mad som noget af det bedste ved Quality Hotel Grand, Borås. Hvad er vigtigst for dig? Besøg os og få en afklaring.

Måltider til alle anledninger - reservér bord online

Vi ved, at fornøjelser, god mad og velvalgte drikkevarer er fundamentet for et godt hotelophold, og det er samtidig en forudsætning for at kunne indtage positionen som Borås' naturlige samlingssted. Nyd intime middage med nære i den populære lobbyrestaurant BARA. Hos os på Quality Hotel Grand, Borås behøver du derfor ikke vælge. Spis frokost, weekendbrunch eller afhold bryllupsmiddagen eller festen med hjælp fra Grands herlige køkkenpersonale. Her kan du læse mere om vores restaurantkoncept og barer.

Uanede konference- og eventmuligheder

Skal I arrangere en konference, et event eller et møde i Borås? Hos os får I konferencemuligheder for op til 600 deltagere og 16 forskellige møde- og konferencelokaler af varierende størrelse. Vores personale tager hånd om jer i løbet af dagen og sørger for, at konferencen bliver vellykket. Leder du efter store lokaler, som passer til bryllupsfesten, store after work-arrangementer, messer, lanceringer eller andre større arrangementer, har vi de perfekte lokaler.

Hvordan vil du bo?

Vi tilbyder alt fra prisvenlige moderate og standard værelser til smarte familieværelser og rummelige deluxe værelser på 42 m2. Hvad passer dig bedst? Læs mere om vores værelsestyper her.

Vores nøgleord

Quality Hotel Grand, Borås arbejder med nøgleordene KUNST - DESIGN - TEKSTIL & MODE. Vi ønsker, at du skal kunne mærke, hvordan disse ord gennemsyrer hotellet, så snart du træder ind i lobbyen. Du skal kunne se det i materialevalget på møbler og tekstiler, i udsmykningen med kunst og i farvevalget. Vi har stærke bånd til Borås' tekstilarv og bruger derfor i vid udstrækning en lokalt forarbejdet indretning. Det kan du se på vores tæpper, gardiner eller specialbyggede møbler fra et lokalt snedkeri.

Optjen Nordic Choice Club-bonuspoint

Quality Hotel Grand, Borås blev i januar 2016 en del af Nordic Choice Hotels og det er godt for dig. Hvis du er medlem af vores loyalitetsprogram Nordic Choice Club får du bonuspoint når du bor hos os, og du kan benytte dig af specielle tilbud hos os. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du enkelt blive det her.

Cash free

Quality Hotel Grand Borås gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Oplev Borås

I vores by er der meget at se og opleve. Her kan du læse mere om Borås.

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog/bus

Til Borås’ hovedbanegård

Fra Landvetter Lufthavn

Taxi til hotellet

Med taxi

Vi anbefaler Sverigetaxi Borås, ring på tlf. +46 33 12 70 70.

Om Quality Hotel Grand, Borås

Antal hotelværelser

158 værelser, 250 senge

Antal konferencelokaler

16 lokaler, plads til op mod 600 personer

Restauranter

Restaurant Bara med cirka 80 siddepladser

Festsal med plads til op til 400 personer

IVY Nightclub

Kapacitet för 1200 personer

Afstand til lufthavn

Landvetter Lufthavn: 42 km, ca. 25 minutter med bil

Afstand til offentlig transport

Rejsecentrum: 300 minutter, 5 minutters gang

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.409.006 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.