Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Grand Borås. Et udmærket valg for både konferencer og ferie i Borås og Vestsverige med 158 moderne rum og en rummelig fest- og konferenceetage. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Grand Borås 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Det siges, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Hos Quality Hotel™ serverer vi et stort udvalg af økologiske produkter. Vi serverer bl.a. forskellige slags brød, et stort udvalg af pålæg, frisk frugt og forskellige slags yoghurt. Selvfølgelig tilbyder vi flere alternativer inden for laktose-, mælke-, og glutenfrie produkter og lækkerier.

Sommertider for morgenmadsservering 1. juli - 14. august:

Mandag - søndag: 07.00 - 11.00

Fra og med 7. juli serveres morgenmad i vores helt nye restaurantmadsal i stueetagen.

Bor du ikke på hotellet, er du stadig velkommen til at nyde vores morgenmad ved ledig kapacitet. Kontakt gerne hotellet på forhånd for at sikre, at der er ledige borde. Morgenmad for ikke-boende gæster koster 149 SEK tirsdag til fredag, og 169 SEK lørdag til søndag. På mandage har vi "Endelig mandag"-morgenmad, hvor man kan købe sin morgenmad for 120 SEK. 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har under renoveringen kun adgang til et fåtal parkeringspladser, som kan reserveres ved at kontakte vores reception. Da vi har en central beliggenhed, findes der flere alternativer for parkering tæt på hotellet - snak med receptionen ved ankomst, så hjælper vi dig til rette med din bil.

Gym

I hotellets træningslokale finder du frie vægte, konditionsmaskiner og meget mere. Der er ingen undskyldninger for at skippe træningen, når du bor hos os. Fri adgang for vores hotelgæster.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med. Hos os på Quality Hotel™ Grand, Borås er kæledyr velkomne mod en afgift på 250 SEK pr. besøg. Vi stiller madskåle frem til din firbenede ven, så glem ikke at give besked, når du booker. Det sikrer, at vi kan tage os af jer på bedste vis.

Vaskeservice

Quality Hotel™ Grand, Borås tilbyder vaskeservice. Aflevér dit tøj i receptionen senest kl. 09.00, og så får du dit rene tøj tilbage allerede kl. 18.00 samme dag.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. I øjeblikket behøver du ikke engang et password. Det bliver nærmest ikke nemmere.

Øvrige tjenester

  • Gratis Wi-Fi
  • Banketlokale
  • Udendørs parkering
  • Fladskærms-TV
  • Popcornmaskine
  • Kaffemaskine i udvalgte værelser
  • Strygejern og strygebræt
  • Møderum
  • Røgfrit hotel

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.