Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Eskilstuna

Velkommen til Södermanland og herlige Eskilstuna. I VM 94-helten Kennet Anderssons hjemby er der et rigt kulturliv. Derudover finder du her også skøn natur, interessant historie og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Tæt på centrum og med udsigt over åen

Eskilstuna er stærkt præget af sin industrihistorie. Clarion Collection Hotel Bolinder har et afslappet miljø, der er inspireret af denne lange og interessante historie. Her bor du i flotte omgivelser med skøn udsigt over Eskilstunaån. I byens centrum finder du den bedste beliggenhed i Eskilstuna, og her ligger Comfort Hotel Eskilstuna. Du bor ganske tæt på Parken Zoo, gode shoppingmuligheder og en mængde gode restauranter. I byens centrum kan du også besøge Rademachersmedjerne – et åbent friluftsmuseum, som består af en mængde velbevarede huse fra 1650-tallet. Det er nemt og enkelt at komme til Eskilstuna. Ca. 50 km fra byen ligger Stockholm Västerås Lufthavn, og yderligere 30 km væk finder du Stockholm Skavsta Lufthavn.

Afslapning, wellness og træning

Efter en lang dag kan det være virkelig skønt at få koblet af og ladet batterierne op. På Clarion Collection Hotel Bolinder har relaxafdelingen sauna og en fin udsigt over Eskilstunaån. Her kan du slappe af, mens du nyder noget godt at drikke. På Comfort Hotel Eskilstuna har du som gæst fri adgang til fitnessrummet døgnet rundt. I den skønne lobbyatmosfære kan du vise dine færdigheder ved vores flipperspil eller slappe af i loungen.

Natur, shopping og historie – Eskilstuna har noget for enhver

I Eskilstuna er der meget at se og gøre. Sundbyholms slot har fantastiske omgivelser og interessant historie. I Munktellstad midt i byen kan du få et indblik i industrihistorien, opleve sport samt kulturelle arrangementer, ligesom du kan besøge interessante museer. I det sydlige Eskilstuna er du tæt på naturen og en bred vifte af aktiviteter – du kan f.eks. vandre på Gyllenhielmska-ruten eller sejle i kano. Byens centrum er fyldt med mindre butikker og indkøbscentre, der giver dig gode shoppingmuligheder. Langs Köpmangatan i den gamle bydel er der desuden små butikker med tøj, antikviteter og boligtilbehør. Uden for byens centrum finder du desuden også det store indkøbscenter Tuna Park. Eskilstuna er endvidere en pulserende sportsby, der er kendt for sine succeser inden for både speedway og håndbold.

Konferencer, møder og lokaler i Eskilstuna

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Eskilstuna? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Västerås

Læs mindre
4 hoteller i Eskilstuna

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.