Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

I maj 2015 slog vi dørene op til Östersunds nye hotel og mødested, der ligger på Frösön. Her har vi fokus på møder og events, kombineret med træning, nordisk spa og unikke mad- og naturoplevelser. Velkommen til Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi tror, at de fleste mennesker opnår deres fulde potentiale, hvis de får bevæget sig. Det er som regel også under træningen, at man får sine bedste ideer. Hos os er det nemt og oplagt at bevæge sig, uanset om det gælder konferencer eller ferier.

300 m2 træningscenter

Vores 300 m2 store træningscenter tilbyder alt, hvad du kan få brug for. Udnyt vores fitnessmaskiner, frie vægte og yogasal. Vi tilbyder gratis yogatimer for vores gæster hver lørdag og søndag morgen kl. 08.00.

Fra pilgrimrute til udendørstræning

Tag på en gåtur på pilgrimsruten Skt. Olav, stå på skøjter på den store sø, fisk eller tag en runde på en af Sveriges smukkeste golfbaner. Derudover finder du også et udendørs træningsområde og forhindringsbane.

Frösö golf

Vi kan bryste os af, at vi ligger i gåafstand til Östersund Golf Club, en 18-hullers bane med en naturskøn beliggenhed. Her kan selv begynderen teste en runde på en 9-hullers par 3 bane, hvor dit greenfee er gyldigt hele dagen. Benyt lejligheden til at booke vores golfpakke nu, hvor du får greenfee og en to-retters middag til en rigtig god pris.

Til cykelentusiasten

Naturen uden for Quality Hotel Frösö Park byder på brede stier, grusveje og skovveje, hvilket er perfekt til cykelentusiaster. Hvorfor ikke slutte turen med en frokost eller brunch på hotellet?

Skiparadis

Om vinteren befinder du dig i et sandt skimekka, hvor der er mulighed for at dyrke både langrend og alpine discipliner.

Afrund med en spabehandling

I vinteren 2015 slog vi dørene op til vores 1200 m2 store spa med indendørs og udendørs swimmingpools, saunaer, relaxområder, behandlingsrum samt en yogasal.

Fitnesscenter

Mandag: 06.00 - 00.00
Tirsdag: 06.00 - 00.00
Onsdag: 06.00 - 00.00
Torsdag: 06.00 - 00.00
Fredag: 06.00 - 00.00
Lørdag: 06.00 - 00.00
Søndag: 06.00 - 00.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.