Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Winn, midt i centrale Gävle, tæt på shopping og seværdigheder. Med et stort udbud af konference- og mødelokaler, bar og restaurant Brasserie Absint, relaxafdeling med fitnessfaciliteter og pool, er dette en selvklar mødeplads.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi serverer god mad i et inspirerende miljø med en ægte brasseri-stemning. Vi byder dig velkommen til Clarion Hotel Winn i Gävle.

Brasserie Absint

Der findes restauranter, som man bare ikke har lyst til at forlade, når man først har spist og brugt nogle timer der. Hvor maden er en oplevelse, personalet inspirerende, og atmosfæren gør, at man vil blive. Nogen kalder det for en ægte brasseri-stemning, vi kalder det derimod for Brasserie Absint. I den flotte lounge, den elegante bar og den hyggelige restaurant ser vi mennesker mødes og inspireres. Morgen, middag og aften.

Morgenmad

Begynd dagen med en herlig morgenmadsbuffet med et stort udvalg af gode og sunde produkter. Desuden har vi mange økologiske produkter. Ganske enkelt en god start på dagen. Når det bliver lørdag og søndag, elsker de fleste hotelgæster at sove lidt længere. Du bør derfor være opmærksom på, at der kan blive lidt trængsel ved morgenmadsbuffeten hen mod de sidste timer af åbningstiden. Kom derfor gerne lidt tidligere, hvis du vil have en rolig start på dagen.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og bordreservation på tlf. +46 26 64 70 33 eller brasserieabsint@choice.se

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Aftensmad - Brasserie Absint

Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00 
Fredag: 16.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 00.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.