Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Avalon Hotel Gøteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Gøteborg,  Sverige

I hjertet af Gøteborg ligger Avalon Hotel, en oase af inspiration og design. Med vores centrale beliggenhed er det nemt at udforske byens muligheder inden for shopping, kultur, det brusende gadeliv, underholdning og natteliv - eller bare lave ingenting.

Avalon Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate enkeltværelse Maks. 1 person

Læs mere
Vores moderate enkeltværelser på 18 m2 ligger på femte etage. De er lige så dejlige som standard værelserne, men er lidt mindre. Den komfortable seng er 90-105 cm bred og er indrettet i harmoniske farver. Værelserne har en komfortabel arbejdsplads, fladskærms-tv, elkedel, te og kaffe, minibar, sikkerhedsboks, strygejern- og bræt, skoplejningssæt, tøjbørste og hjemmesko. Badeværelset har bruser og hårtørrer, og i værelset står der økologisk vingummi klar til dig, når du ankommer.
 • Rygning ikke tilladt
 • Moderate værelse
 • Handicaptilpassede værelser
 • Handicaptilpassede værelser
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores standard værelser med to enkeltsenge eller en dobbeltseng er 20-25 m2 og har alt, du behøver og lidt til. Værelserne er indrettet i harmoniske farver, badeværelset er rummeligt, sengene er skønne, og der er udsigt lige ned til en charmerende lille gade. Værelserne har fladskærms-tv, hjemmesko, hårtørrer, strygejern- og bræt, elkedel, te og kaffe, minibar, sikkerhedsboks, skoplejningssæt og tøjbørste. I værelset står der økologisk vingummi klar til dig, når du ankommer.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior double open bath Maks. 2 personer

Læs mere
Disse dejlige værelser har et åbent badeværelse, fransk altan, et komfortabelt opholdsområde, Arne Jacobsens Svanestol samt et arbejdsområde. Dobbeltsengen er betrukket med egyptisk bomuld, og i det åbne badeværelse finder du et separat brusebad, hårtørrer og Bvlgari-produkter. Værelserne har også badekåbe og hjemmesko samt fladskærms-tv, elkedel, to slags te og kaffe, minibar, strygejern- og bræt, sikkerhedsboks, skoplejningssæt og en tøjbørste.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior twin Maks. 2 personer

Læs mere
Vores 28 m2 store superior værelser har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er indrettet i harmoniske farver, værelserne rummer et skønt opholdsområde og et stort badeværelse med badekar, hårtørrer og Bvlgari-produkter. I disse værelser findes der ofte lidt ekstra såsom et kompakt træningsrum, egen altan eller en rund seng. Alle superior værelser inkluderer badekåbe og hjemmesko, fladskærms-tv, minibar, elkedel, to slags te og kaffe, strygejern- og bræt, sikkerhedsboks, skoplejningssæt samt en tøjbørste. Angiv ved bookingen, om du ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenge. Nævn også meget gerne øvrige ønsker. I værelset står der økologisk vingummi klar til dig.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe Panorama Maks. 2 personer

Læs mere
Disse værelser er 35 m2 store, og vender ud mod hotellets facade. Panoramavinduerne strækker sig fra gulv til loft, og der er en fin udsigt over Kungsportsplatsen. Værelserne er indrettet med et opholdsrum med håndlavede tæpper fra Kasthall. Den brede dobbeltseng er betrukket med egyptisk bomuld, badeværelserne har både bruser og badekar samt hårtørrer og Bvlgari-produkter. Værelserne inkluderer også badekåbe og hjemmesko, fladskærms-tv, minibar, elkedel, to slags te og kaffe, Nespressomaskine, bærbar musikanlæg fra Bang & Olufsen, sikkerhedsboks, strygejern- og bræt, skoplejningssæt, tøjbørste, ekstra tæpper og inspirerende magasiner. I værelset står der økologisk vingummi klar til dig, når du ankommer.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe Terrass Maks. 2 personer

Læs mere
Disse værelser ligger på sjette etage, er 30 m2 store, og har en terrasse på hele 15 m2 med en fantastisk udsigt over Gøteborgs centrum. Badeværelset har både et bruse- og karbad samt hårtørrer og Bvlgari-produkter. I værelserne finder du også en bred og komfortabel dobbeltseng, et skønt opholdsområde, fladskærms-tv, minibar, elkedel med to slags te, Nespressomaskine, bærbar musikanlæg fra Bang & Olufsen, badekåbe og hjemmesko, sikkerhedsboks, strygejern- og bræt, skoplejningssæt, tøjbørste, ekstra tæpper og inspirerende magasiner. Her ligger også lidt økologisk vingummi og en flaske mineralvand klar til dig.
 • Balkon
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.