Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Avalon Hotel Gøteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Gøteborg,  Sverige

I hjertet af Gøteborg ligger Avalon Hotel, en oase af inspiration og design. Med vores centrale beliggenhed er det nemt at udforske byens muligheder inden for shopping, kultur, det brusende gadeliv, underholdning og natteliv - eller bare lave ingenting.

Avalon Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Start morgenen præcis, som du vil. Er røræg prikken over i'et, eller ønsker du blot at læse avisen i fred og ro med en kop dampende varm kaffe? Uanset hvordan din perfekte morgenmad ser ud, er vores morgenbuffet klar til dig. Ønsker du at spise morgenmad på værelset? Det kan nemt bestilles, når du booker dit værelse, eller via receptionen, når du foretager dit check-in.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 10.00
Lørdag: Kl. 08.00 - 11.00
Søndag: Kl. 08.00 - 12.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering og opladning af elbil

Ankommer du i bil? Intet problem. Efterlad nøglen hos os, og så parkerer vi bilen trygt og sikkert og kører den frem, når du har brug for den igen. Antallet af parkeringspladser er begrænset, så vi anbefaler, at du forudbestiller en plads. Bemærk, at loftshøjden i garagen er 1,9 meter. Avalon Hotel tilbyder også opladning af elbil.

Åbningstider

Parkeringsservicen er alle dage tilgængelig mellem kl. 07.00 til 23.00 på hverdage og kl. 08.00 - 22.00 i weekender.

Pris

455 SEK pr. nat

Opladning af elbil (inklusiv parkering)

545 SEK pr. nat. Desuden kan kortere opladningstid (3-4 timer) inklusiv parkering reserveres.

Reservation af parkeringsplads og opladningsplads: kontakt os på telefon +46 31 751 02 00 eller via e-mail: info@avalonhotel.se

Pool

På tagterrassen finder du vores opvarmede udendørspool. Nyd en drink i en af solstolene eller tag en dukkert i poolen. Vidste du, at en del af poolen svæver frit over Kungsportplatsen?

Åbningstider

Poolen er åben fra maj til september for hotelgæster, mellem kl. 12.00 - 18.00. Efter kl. 18.00 frem til kl. 12.00 næste dag er tagterrassen åben, og poolen er reserveret til gæsterne, som bor i penthousesuiten.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Roomservice

Slap af og nyd livet. Du behøver ikke engang at forlade dit værelse for at få den totale Avalon-oplevelse.

Åbningstider:

Mandag - fredag: Kl. 11.30 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Sen check-out

Imødekom dagen i dit eget tempo. Du har mulighed for at bestille sen check-out, hvis vi har ledige pladser. Kontakt receptionen ved ankomst eller meddel, at du ønsker at blive lidt længere, allerede når du booker dit værelse.

Pris:

SEK 200 pr. time

Vaskeservice

Der kan så nemt ske små uheld i løbet af dagen. Har du behov for at vaske tøj eller bare opfriske din garderobe, mens du bor hos os, tilbyder vi hver dag muligheder for tøjvask. Prislisten finder du på dit værelse.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt. Få et login i receptionen eller log ind med dit Nordic Choice Club-nummer. Det bliver nærmest ikke nemmere. Det skal være nemt at koble på, men også være nemt at afbryde forbindelsen, så man ikke glemmer at slappe af fra tid til anden. Adgangskoden får du i receptionen ved check-in. Der er i øvrigt også en gæstecomputer i lobbyen til fri afbenyttelse.

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Fladskærms-TV
 • Kopimaskine
 • Gratis dagens avis
 • Udendørs pool
 • Restaurant
 • Pengeskab på hotellet
 • Solterasse
 • Fax
 • Handicapværelser
 • Portner
 • Ismaskine
 • Møderum
 • Kæledyr ikke tilladt
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.