Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Odin Gøteborg ,  Sverige

  • Læderlænestole i mødelokale med terrasse på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Dobbeltseng med skønne puder i dobbeltrum superior på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Stue med sofa og køkken i superior dobbeltrum på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg

Clarion Collection® Hotel Odin

Gøteborg,  Sverige

Vi byder dig velkommen til en perle i funkisstil. Clarion Collection Hotel Odin ligger blot få minutter fra Gøteborg C, Drottningtorget og Avenyn. Hver dag indgår både morgenmad, fika og aftensmad i prisen!

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i moderne omgivelser præget af et skandinavisk design, lige ved Gøteborg centrum. Moderne værelser, en central beliggenhed og lækker indretning gør dette til en sand perle blandt hotellerne i Gøteborg. Hver aften kan vi desuden byde på aftensmad.

Centralt i Gøteborg

Clarion Collection Hotel Odin ligger i gåafstand fra centralstationen. Herfra kan du gå til alle de spændende tilbud i det centrale Gøteborg. Lad os blot nævne Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operaen, Havnen, Nordstan og Avenyn med alle sine butikker, udstillinger og restauranter.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver morgen kan du spise en god og stor morgenmad som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen. Derudover sætter vi også fika frem om eftermiddagen, og om aftenen kan du spise vores egen aftensmad her på hotellet. Alt uden ekstra omkostning! Læs mere under vores servicetilbud.

Plads til det sociale

Den smagfuldt indrettede lobby med sin hyggelige åbne ild udgør et naturligt udgangspunkt for spontane møder. Her finder du også vores bar, hvor du kan bestille forfriskende drikke, øl, vin, snaks og lettere retter. På syvende etage finder du Terrassen, hvor der i årets varme måneder er sommerbar med en enestående udsigt over Gøteborgs hustage.

Konferencer

Afhold dit møde hos os. Her kan du arrangere møder og konferencer med en henrivende udsigt over hustagene i det centrale Gøteborg. Vi har en max. kapacitet på 70 deltagere, og vi tilbyder selvfølgelig også god mad samt lækre drikkevarer under jeres møde eller konference.

Madlavningsmuligheder

Clarion Collection Hotel Odin er perfekt til dig, som vil lave eller opvarme din egen mad. De fleste af hotellets værelser har eget køkken eller tekøkken. Man kan leje køkkenudstyr i receptionen mod en afgift på 300 SEK. Gæster, der bor flere end 5 nætter i træk, kan låne køkkenudstyr uden ekstra omkostninger.

Fitness og motion

Hos os kan du træne, selvom du opholder dig på et hotel. I stueetagen ligger det veludstyrede og moderne Nordic Wellness Odinsgatan, hvor du kan bruge hele fitnesscenteret og alle hold gratis, når du bor hos os!

Dygtigt personale med hjertet på det rette sted

En central beliggenhed, store værelser og en smagfuld indretning er vigtige faktorer, men det er den inbydende og afslappende atmosfære, som er altafgørende for, at du hurtigt følger dig hjemme hos os på Clarion Collection Hotel Odin. Oprigtig omtanke og personlig engagement kendetegner alle, som arbejder her. Vi giver dig desuden hellere end gerne tips til Gøteborgs bedste seværdigheder. Læs mere om Gøteborg her. 

Bygning med aner fra 30’erne

Hotel Odin blev oprindeligt bygget af bilproducenten Ford tilbage i 30’erne. I løbet af årene har området omkring Odinspladsen forandret sig fra værkstedsområde til en base for motorcykelproducenter (i folkemunde kendt som ”bikestreet”) til i dag at være en forlængelse af midtbyen. Hotel Odin blev indviet i 2004 og har beholdt sine arkitektoniske aner.

Kontakt

  • Odinsgatan 6 41103 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Nils Ericson terminalen/Gøteborg Centralstation

Fra Gøteborg Lufthavn, Landvetter

Lufthavnsbus til Nils Ericson terminalen

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antal hotelværelser

180 hotelværelser, 425 senge

Antal møderum

3 lokaler, plads til 70 personer

Afstand til lufthavn

Gøteborg Lufthavn, Landvetter: 2,4 mil

Afstand til offentlig transport

Gøteborg C/Nils Ericson terminalen: 150 meter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.