Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, pool på taget, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Det moderne designhotel Clarion Hotel Post ligger i Gøteborg, og det er ideelt til både konferencer og en weekend i det gamle Posthuset. Nyd prisbelønnede restauranter, en populær bar og swimmingpool på tagterrassen. På Grand Travel Award 2019 blev Clarion Hotel Post udset til Sveriges bedste enkeltstående hotel.

Midt i Gøteborg

Med Gøteborgs bedste beliggenhed, på Drottningtorget, og kun få skridt fra Gøteborgs centralstation, busstoppested og sporvogn kan udtrykket "at bo i midten af det hele" ikke være mere passende end lige her. Her fokuserer vi på en personlig service og en imødekommende atmosfære.

Barer og restauranter

Vi har fået hjælp fra Marcus Samuelsson, gøteborgenser og en af verdens mest succesfulde kokke, der kreerer al vores mad og drikkekoncepter. På Norda møder den svenske vestkyst den amerikanske østkyst. I VRÅ står den på rå mad og eksklusiv sushi, hvor svenskheden er i fokus. Læs mere om vores to barer og to restauranter.

Rooftop Pool & Terrace

På Clarion Hotel Posts 13. etage finder du Rooftop Pool & Terrace. Her finder du en udendørs pool, der er opvarmet til omkring 30 grader året rundt. Terrassen byder også på den bedste udsigt over Gøteborg, hvor der er et næsten 360 graders vue over hele byen.

Fitness og relax

Til venstre for receptionen finder du Skönhetsfabriken, en hel oase af velbefindende. Her finder du træningslokale og relaxafdeling, flere behandlingsrum for massage eller skønhedsbehandlinger samt salon - alt hvad du har brug for for at tage hånd om dig selv og fylde op med energi. Nyd deres udbud sammen med nogen du holder af, få mere ud af træningen med en personlig træner, eller fiks frisuren hos dygtige hårstylister. Læs mere om Sverige første skønhedsfabrik her.

Aktiviteter i Gøteborg

Ønsker du at slentre langs Avenyn, shoppe i Nordstan og Femman, opleve kultur i Gøteborgs opera eller Gøteborgs egen succes, festivalen Way Out West, er Clarion Hotel Post den perfekte løsning. Takket være vores centrale beliggenhed bor du elegant og moderne, tæt på alt.

Posthuset

Hotellet er opdelt i to dele, Gøteborgs historiske posthus sammenføjet med en lige så spektakulær ny del. En reception fremstillet udelukkende i krystal hylder det historiske interiør fra posthusets storhedstid. Mørke og varme farver kombineret med moderne møbler giver en hyggelig og hjemlig atmosfære. Endnu mere interessant end arkitekturen er idéen om et nyt mødested og et forum for det nye og kreative Gøteborg.

Handicapvenlige hotelværelser

Clarion Hotel Post tilbyder selvfølgelig værelser, der er indrettet til personer med diverse handicaps. Disse værelser er designet specifikt til kørestolsbrugere, men også til hørehæmmede. Kontakt os gerne for mere information.

Velkommen til Clarion Hotel Post, et udstillingsvindue, et mødested med alt under samme tag! 

Her kan du lære mere om Gøteborg.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 61 90 00
  • Fax: +46 31 61 90 99
  • E-mail cl.post@choice.se
  • Org. nr: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og sporvogn

Stoppested Drottningstorget/Gøteborgs centralstation

Fra Landvetter Lufthavn

Lufthavnsbus til Gøteborgs centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotelværelser

540 værelser

Antal mødelokaler

21 lokaler, plads til op mod 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Landvetter: 27 km, omkring 20 minutter

Afstand med offentlig transport

Stoppested for busser og sporvogne: 25-50 meter
Hotellet ligger lige uden for Gøteborgs centralstation.

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo Fighters

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.