Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, pool på taget, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Føl dig hjemme i vores fine lobbybar Postbaren, med tilhørende udeservering om sommeren.!

Postbaren

Postbaren er Clarion Hotel Posts centrum og et naturligt mødested for hotellets gæster og Gøteborgensere. På Postbaren skal du føle dig hjemme, betragt den gerne som din stue nummer 2. Her tilbyder vi, ud over vores egen øl og vores egen ristede kaffe, et solidt vinkort med interessante amerikanske vine. Vi er også uhyre stolte af vores lækre sager, bagt i vores eget konditori. Sniger sulten sig ind, kan der også tilvælges lækre sandwiches. Baggrundsmusikken varierer i tempo og humør, alt afhængigt af tid og atmosfære. For at appellere til alle typer gæster spænder spillelisterne fra 1920'ernes musik til klassisk jazz og aktuelle hits.

Post Work

Velkommen til Clarion Hotel Posts populære After Work, Post Work! Hver fredag eftermiddag hæves stemningen, musikken og tempoet, og folk myldrer ind fra gaden, og vi fejrer, at weekenden er her med særlige priser i baren fra kl. 16.00 til 21.00. Velkommen til.

Post Rost

Ethvert hotel med respekt for sig selv har sin egen kafferistning, så det har Clarion Hotel Post naturligvis også. Post Rost blev udviklet af Bergstrands Kafferosteri, som har ristet bønner i Gøteborg siden 1891. De har nu udviklet en blanding af 85% fra Peru, Mexico, Indonesien og Etiopien samt 15% fra Tanzania, Robusta, til os. Smagen er en form for espresso med nødede overtoner. Stærk krop, rig og fyldig med en let sødlig og lækker finish.

Vinkælderen

Vinkælderen som lokale pirrer nysgerrigheden om vin og smag. Den indeholder alle vine fra de fleste dele af vinverden, men vinkælderens hjerte banker for Oregon, og Pinot Noir i verdensklasse. Det største udvalg af Oregon-vine uden for Oregon finder du faktisk i vores vinkælder. Vi tilbyder også vinsmagninger med vores dygtige sommeliers og tilpasser dem til dine behov.

Postbaren

Åbningstider: 
Mandag: 11.30 - 23.00
Tirsdag - torsdag: 11.30 - 00.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 01.00
​​​​​​​Søndag: 16.00 - 23.00

Post Work (After Work)

Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag:
Lørdag: -
Søndag: -

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.