Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, pool på taget, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Skønhedsfabrikken er en plads, hvor du kan investere i dig selv. Her kan du koble hverdagen fra en stund, og fylde på med ny energi. Idéen med Skønhedsfabrikken er at tilbyde skræddersyede behandlinger og langsigtig helse. Vi er ikke interesserede af skønhed på samlebånd. Vi vil hjælpe dig med at forebygge de livsstilssygdomme, der bliver mere og mere almindelige - og vi vil have, at du skal have det rigtigt godt i mellemtiden.

VORES RELAX AREA

Skønhedsfabrikkens relax er tilgængeligt for alle gæster. Se åbningstider til højre på siden. Entré til relaxafdelingen er 250 SEK for hotellets gæster og 350 SEK for eksterne gæster. Bemærk, at du er nødt til at ringe og booke tid, inden du kommer. 

SKRÆDDERSYDEDE BEHANDLINGER 

Skønhedsfabrikken adskiller sig fra andra skønhedsentre på flere måder. Vi tror ikke på færdige behandlinger. På Skønhedsfabrikken arbejder vi efter en behandlingsmenu, hvor vi sælger tid i stedet for færdigpakkede løsninger. Tiden tilpasses efter dine individuelle behov, og din terapeut laver en behandlingsplan baseret på det resultat, du vil opnå. 

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE 

At følge en manual er enkelt, men at skræddersy er udfordrende - derfor er vores håndværkere Skønhedsfabrikkens absolut vigtigste ressource. Vores håndværkeres arbejde præges af kvalitet, kreativitet og nytænk. De skræddersyr behandlingen efter dig, og anstrenger sig altid for at give dig det der lille ekstra. 

TILGÆNGELIGHED FOR ALLE 

Hos os lader vi ord som ligestilling og tilgængelighed gennemsyre hele virksomheden. Alle skal føle sig velkomne, og vi er grundige med alt der påvirker din oplevelse - fra vores personale og atmosfære til udbud og behandlinger. Du som individ står i centrum, og vi lytter til dine behov og ønskemål. Vi arbejder aktivt med at skabe et udbud med en prissætning, der gør det muligt for flere at tage hånd om sig selv. 

HOLISTISK SYN PÅ HELSE 

At værne om helsen og arbejde med sundhed berører mange områder. På Skønhedsfabrikken tilbyder vi træning, behandling, salon og relax. Ved at samle et bredt udbud af behandlinger, produkter og tjenester under ét og samme tag, giver vi dig muligheden for at tage hånd om dig selv på bedste måde - både for det ydre som for det indre. Vi vil kunne tilbyde dig en afkoblende og energigivende helhedsoplevelse.

Booking

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 31 61 90 90 eller via boka@skonhetsfabriken.se.

Skønhedsfabrikken

Måndag - fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: Stengt

Fitnessfaciliteter

Mandag: 08.00 - 18.00
Tirsdag: 08.00 - 18.00
Onsdag: 08.00 - 18.00
Torsdag: 08.00 - 18.00
Fredag: 08.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag:

Priser

Entré fitness

Hotellets gæster: Fri adgang
Eksterne gæster: 300 SEK

Entré relaxområde

Hotel: 250 SEK (forudgående aftale 200 SEK)
Eksterne gæster: 350 SEK

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.