Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel The Pier - Gøteborgs nye hotel med unik beliggenhed på Lindholmen. Opdag hotellets flere barer, hvor en af dem er på taget, wellnessafdeling, konferencelokaler och gå ikke glip af hotellets kinesiske restaurant, FEI!

Clarion Hotel® The Pier 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Fei er en moderne, ambitiøs restaurant med målsætning om at blive spydspidsen for kinesisk madkunst i Norden. Det her er en øjenåbnere for den, som vil nyde en ægte kinesisk madoplevelse, langt udover det sædvanlige.

Prisbelønnede kokke og 3 kinesiske køkkener

For at skabe en autentisk kinesisk madoplevelse, er et håndplukket, prisbelønnet kokketeam blevet rekrutteret. I køkkenet står køkkenmesteren Guowei Zhou fra Shandongprovinsen i det nordlige Kina. Tidligere erfaring fra store hotelkæder som Shangri-La Hotels, Windsor og Sofitel. Menuen består af sharing-retter fra tre af Kinas otte køkkener.

Det Kantonesiske køkken kendetegnes af hyldesten til råvarens naturlige smag. Her arbejder man gerne med fisk og skaldyr, og bruger skånsom dampning som den primære tilberedningsmetode. I kontrast står det farverige Sichuankøkken, som er kendt for intensive smage med dominans af chili og Sichuanpeber. Og til sidst Zheijang, syd for Shanghai, findes en forkærlighed til risvin, som given maden en dyb og sødsyrlig karakter. Også her finder man ofte fisk som råvare og dumplings i alle former.

Præcis som det burde være i en kinesisk restaurant, begynder man med de kolde retter for at åbne måltidet, suppe bygger broen over til de varme retter, som er måltidets højdepunkt. Den, som ønsker, kan desuden nyde en fast 10-retters menu, vel matchet med te, Shaoxing risvin og Baijiu - en genvej direkte ind i Kindas mad- og drikkekultur.

Vil du nyde en spændende aften på FEI?

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.