Fei er en moderne, ambitiøs restaurant med målsætning om at blive spydspidsen for kinesisk madkunst i Norden. Det her er en øjenåbnere for den, som vil nyde en ægte kinesisk madoplevelse, langt udover det sædvanlige.
Prisbelønnede kokke og 3 kinesiske køkkener
For at skabe en autentisk kinesisk madoplevelse, er et håndplukket, prisbelønnet kokketeam blevet rekrutteret. I køkkenet står køkkenmesteren Guowei Zhou fra Shandongprovinsen i det nordlige Kina. Tidligere erfaring fra store hotelkæder som Shangri-La Hotels, Windsor og Sofitel. Menuen består af sharing-retter fra tre af Kinas otte køkkener.
Det Kantonesiske køkken kendetegnes af hyldesten til råvarens naturlige smag. Her arbejder man gerne med fisk og skaldyr, og bruger skånsom dampning som den primære tilberedningsmetode. I kontrast står det farverige Sichuankøkken, som er kendt for intensive smage med dominans af chili og Sichuanpeber. Og til sidst Zheijang, syd for Shanghai, findes en forkærlighed til risvin, som given maden en dyb og sødsyrlig karakter. Også her finder man ofte fisk som råvare og dumplings i alle former.
Præcis som det burde være i en kinesisk restaurant, begynder man med de kolde retter for at åbne måltidet, suppe bygger broen over til de varme retter, som er måltidets højdepunkt. Den, som ønsker, kan desuden nyde en fast 10-retters menu, vel matchet med te, Shaoxing risvin og Baijiu - en genvej direkte ind i Kindas mad- og drikkekultur.