Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo som nabo til pulserende shoppinggader, herlige museer og velbesøgte restauranter. I hjertet af byen finder du Comfort Hotel City - en urban og billig basislejr for dig, der vil udforske Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel City! Et billigt og moderne hotel tæt på Gøteborgs seværdigheder, restauranter, shopping og Centralstation. 

Favorithotel for mange

Det her er et favorithotel for både børnefamilier, prisbevidste forretningsrejsende, idrætshold på rejsende fod og ikke mindst vennerne, som vil opdage Gøteborg. Vores fokus er at give dig et herligt og enkelt ophold til en lav pris, så du kan lægge pengene på andet. Shopping, mad, koncerter, sport og kultur - du vælger. Hotellet ligger i et stille kvarter til trods for den centrale beliggenhed.

Bar + reception = Barception

I hotellets lobby finder du Barception. Her kan du slappe af og nyde god mad og drikke døgnet rundt. Lobbyen er hotellets hjerte og mødeplads. Her inder du en byguide i form af en graffitiplanke, hvor vores Gøteborgeksperter deler sin bedste tips: seværdigheder du ikke må gå glip af, aktuelle events og happenings, sine personlige favoritpladser og meget mere. I lobbyens uderum findes det hyggelige lejrbål, hvor du og dine venner kan mødes om aftenen med noget at spise og bare nyde ildens flammer, læse aviser og bearbejde alle storbyens indtryk.

Enkelt, fint og centralt

Hotellet blev bygget om og renoveret i 2014. Alle ærelser holder derfor meget høj komfort, og har et moderne design. Værelserne er velplanlagte, lyse med store vinduer, har finurlige opbevaringsløsninger, og er velisolerede, så du sover godt om natten.

Hos os er du tæt på det meste, med kun 200 meter til Centralstationen og 500 meter til Ullevi. Liseberg og Scandinavium ligger knapt 2 km væk, og til Göteborgsoperan og Trädgårdsföreningen kan du gå på kun 5 minutter. Hos Comfort Hotel City er du helt enkelt tæt på alt.

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Gøteborg , Sverige
via Google Maps

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Bus og sporvogn
Fra Gøteborgs Centralstation
Fra Landvetter lufthavn 

Flybus til Gøteborgs Centralstation. Byt til bus 60, Express Rød, Express Blå eller sporvogn 9 eller 1 til holdeplads Stenpiren. Det tar ca 30 minutter med bussen. Med taxi tager rejsen ca. 20-25 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +46 (0)31 650 000

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.