Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger smukt ved Gøteborg havn, med udsigt over vandet ind mod byen. Her findes alle event- og mødemuligheder. Hotellet er præget af arkitektur, spændende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel 11. Har du har spørgsmål om dit besøg? Vi håber, at du vil finde svaret her. Ellers er du velkommen til at kontakte os.

Parkering

Hotellet har 22 udendørs parkeringspladser. Prisen er 170 SEK pr. dag. Der er også mulighed for at parkere på gaden uden for hotellet og betale afgiften via de opstillede parkometre.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og fællesområder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Hent din adgangskode i receptionen eller log ind med dit Nordic Choice Club-nummer. Det bliver ikke nemmere.

Sen check-out

Oftest vil det være muligt at tjekke ud senere end kl. 11.00, så længe der er ledige pladser på hotellet. Kontakt receptionen, så hjælper vi dig.

Opgradering

Du fejrer måske noget specielt eller ønsker blot at forkæle dig selv med et ophold i den syvende himmel? Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Kontantfrit

Vi er helt kontantfrie. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikkre arbejdsplads og desuden mere tid til at tage hånd om vores gæster. For vores gæster indebærer det en tryghed, som også formindsker mistillid, samt en hurtigere og mere sikker betaling. Vi tager imod alle sædvanliga betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt med os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.