Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Lige syd for Gøteborg centrum, i Mølndal, finder du Quality Hotel The Weaver! Det storslåede hotel består af 21 magiske etager fyldt med 370 hotelværelser, restaurant, bar, træningslokale samt en stor konference- og kongresanlægning.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

På Quality Hotel The Weaver får du altid en god start på dagen. Af intet mindre end vores store og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i prisen for din overnatning.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Parkering

Vi har et parkeringshus bag hotellet. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd. Betaling sker med mønter, kort eller via apperne Parkering Göteborg eller EasyPark. Priser: Normal bil: 7 SEK/time Ladeplads til elbil: 25 SEK/time. Bemærk, at parkeringshuset er lukket mellem kl. 19.00 og 06.00 samt weekender for ekstra sikkerhed. For at komme ind i dette tidsrum, får I en kode fra receptionen.

Fitnessfaciliteter

Gør dig selv en tjeneste og besøg hotellets moderne træningslokale. Her finder du frie vægte, maskiner og selvfølgelig god musik i højttalerne.

Dyrevennlig

Tag din bedste ven med! Hos os på Quality Hotel The Weaver er husdyr velkommen mod en afgift på 250 SEK pr. ophold. Husk at sige til ved booking, så vi kan tage hånd om jer på bedste mulige måde.

Petite X

Skulle du få lust til noget lækkert under dagen, om aftenen eller om natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andet i vores Petite X. Velkommen!

WiFi

Hele hotellet har gratis, trådløst internet - uden adgangskode eller begrænsning!

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.