Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Lige ved siden af Göta Älv i Gøteborg-bydelen Majorna finder du Quality Hotel™ Waterfront. I nærheden af hotellet ligger der velbevarede gamle bygninger samt hyggelige spisesteder, alt i en afslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Begynd dagen på bedste vis med en god morgenmad! Når du bor hos os, er det altid inkl. en stor morgenmadsbuffet, der bygger på lokalproduceret og lokaldyrket mad udarbejdet efter lokale opskrifter. Hvem ved, måske finder du din nye morgenmadsfavorit?

Åbningstider

Mandag - fredag: Kl. 06.30-09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.00-10.30

Man behøver ikke at bo på hotellet for at kunne nyde vores morgenmadsbuffet. Man kan sagtens nøjes med at købe morgenmaden, som koster 210 SEK pr. person. Børn under 4 år spiser gratis, og børn i alderen 4 til 12 år kan få morgenmad for 85 SEK. Book i forvejen, så du ved, at der er plads.

Motionsrum & Wellness

Vi har et simpelt motionsrum i vores wellnessafdeling med løbebånd og træningsredskaber, og det holder åbent døgnet rundt. Side om side med hotellet finder du World Class – et motionscenter, hvor du som hotelgæst kan træne med rabat. Er du medlem i Nordic Choice Club, byder vi desuden på entréafgiften til Word Class.

Hotellets jacuzzi, sauna og dampbad ligger på tredje etage i wellnessafdelingen.

Åbningstider

Alle dage: 09.00 - 21.00

Parkering

For 80 SEK pr. døgn kan du parkere bilen på den store parkeringsplads foran hotellet. Fem af disse pladser er ladeplads for elbil i samarbejde med Pair.

Laundry service

Book en tid og få vasket dit tøj i hotellets vaskeri. Hotellet råder over en vaskemaskine, tørretumbler samt strygerum. Alternativt kan du gøre brug af hotellets vaskeservice, så du kan få vasket i løbet af dagen.

Kæledyrsvenligt

Vi byder alle kæledyr velkommen, blot de ikke er farlige eller virker distraherende for omgivelserne. Prisen er 250 SEK per nat og inkluderer en lille gave. Det er vigtigt, at du allerede ved bookingen meddeler, at du medbringer et kæledyr.

WiFi

Selvfølgelig har vi gratis WiFi overalt på hotellet. Adgangskoden får du ved check-in.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.003 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.