Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Lige ved siden af Göta Älv i Gøteborg-bydelen Majorna finder du Quality Hotel™ Waterfront. I nærheden af hotellet ligger der velbevarede gamle bygninger samt hyggelige spisesteder, alt i en afslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Begynd dagen på bedste vis med en god morgenmad! Når du bor hos os, er det altid inkl. en stor morgenmadsbuffet, der bygger på lokalproduceret og lokaldyrket mad udarbejdet efter lokale opskrifter. Hvem ved, måske finder du din nye morgenmadsfavorit?

Åbningstider

Mandag - fredag: Kl. 06.30-09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.00-10.30

Man behøver ikke at bo på hotellet for at kunne nyde vores morgenmadsbuffet. Man kan sagtens nøjes med at købe morgenmaden, som koster 245 SEK pr. person. Børn under 4 år spiser gratis, og børn i alderen 4 til 12 år kan få morgenmad for 105 SEK. Book i forvejen, så du ved, at der er plads.

Parkering

For 80 SEK pr. døgn kan du parkere bilen på den store parkeringsplads foran hotellet. Fem af disse pladser er ladeplads for elbil i samarbejde med Pair.

Motionsrum & Wellness

Der er et enklere træningslokale med løbebånd og træningsredskaber, som er åbent døgnet rundt. Jacuzzi, sauna og dampbad ligger på tredje etage i vores wellness-afdeling.

Åbningstider

Alle dage: 09:0 - 21:00

Laundry service

Book en tid og få vasket dit tøj i hotellets vaskeri. Hotellet råder over en vaskemaskine, tørretumbler samt strygerum. Alternativt kan du gøre brug af hotellets vaskeservice, så du kan få vasket i løbet af dagen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Selvfølgelig har vi gratis WiFi overalt på hotellet. Adgangskoden får du ved check-in.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.