Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Helsingborg

Ved Øresunds smalleste sted ligger den skånske by Helsingborg, som du måske også kender som "Sundets Parle". Fra bakken kan man se over til danske Helsingør, og byen er omgivet af parker, slotte og ikke mindst en smuk havn med et rigt bådliv.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Vores tre hoteller i Helsingborg ligger i byens centrum. Den ene har restaurant samt spa og ligger på Stortorget, tæt på færgen til Danmark, og den anden har en bar, konference og tagterasse lige ved siden af centralstationen Knutpunkten. Fra vores hotel kan du tage videre til seværdighederne Mariakirken, Rådhuset og det gamle vagttårn Kärnan, eller du kan tage turen til Sofiero, det gamle Helsingborg Slot, med sin vidunderlige have.

Eller måske er det tid til spa, shopping, golf, koncerter eller teater? Du finder det hele i Helsingborg og omegn! Til de mindre har byen et væld af sjove steder, såsom Helsingborgs dyre- og legepark, Tropikariet, Busfabriken, Toyworld, Idrottoasen og friluftsmuseet Fredriksdal.

Er du sulten efter søliv, er Helsingborg et perfekt sted til sejlads og fiskeri, prøv f.eks. robådene og helsingborgbådene. Du kan også tage på tur langs cykelstier i området, ligesom der er mange muligheder for kano- og kajakture. Nyd også Kullaleden, Skåneleden og nationalparken Söderåsen.

Læs mindre
14 hoteller i Helsingborg

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.