Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Helsingborg. Sverige. Verden. Er I klar? Endelig er Clarion Hotel Sea U åbnet. Et hotel med design, mad, drikke og stemning uden lige.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

En fantastisk morgenmadsbuffet, en restaurant hvor der serveres japansk mad på sydamerikansk måde og en rooftop med småretter til at dele. På Clarion Hotel Sea U står madoplevelsen i fokus.

Morgenmad

Vi på Clarion Hotel Sea U tilbyder en bred, sund, lækker og mættende morgenmadsbuffet, som altid indgår i værelsesprisen. Vil du spise morgenmad stille og roligt, kan vi tipse om at komme til morgenmaden så tidligt som muligt da de fleste gæster som regel spiser sen morgenmad. Morgenmaden serveres i madsalen i stueetagen med havet som nærmeste nabo. Man er velkommen til at besøge vores morgenmad som ekstern gæst, men vi tager ikke imod reservationer, så vi anbefaler at droppe ind fra morgengåturen.

AMA - Nikkei Restaurant

AMA er inspireret af Nikkeikøkkenet, hvor vi hylder blandingen af japanske og peruanske smage i et moderne miljø lige ved havet i centrale Helsingborg. Vi skaber eksotiske retter med lokale nordiske ingredienser, som sammen byder på en spændende oplevelse.

Køkkenet tilbyder mellemretter med frisk fisk og skaldyr fra Raw Baren, kombineret med ingredienser som lime, majs og ajipeber. På Robatagrillen i det varme køkken grilles kød, fisk, fugl og grøntsager, som serveres sammen med spændende kartoffelretter. Gå ikke glip af vores favoritter som Ceviches, Traditio Sashimi og grillede Aticucho-spyd. Alt smager bedst i selskab med en Pisco Sour!

AMA - Rooftop Bar

Frokost, brunch, små sharingretter & cocktailbar

AMA kommer til at kunne præsentere Helsingborgs første rooftop bar, som du finder højst oppe i Clarion Hotel Sea U. Her serveres en variation på håndværkcocktails, læskende Piscodrinks, smagsrige småretter, god stemning, solnedgange og herlig musik!

Velkommen ind i en smuk og havelignende cocktailbar med enestående havsudsigt i et pulserende miljø. AMA er trådt op af havet og er landet i en have med udsigt over havet og Helsingborg. Til sommeren åbner den store tagterrasse.

Restaurant Sea U

Samgsfulde retter i luftigt miljø lige ved kajkanten.

Vore restaurant i stueetagen tager kun imod gæster, der har reserveret plads på forhånd, når trykket er ekstra højt. Her kan du nyde en velkomponeret menu i et skønt miljø tæt på kajkanten. Når middagen er slut, er det let at glide ind i Living Room Bar, hvor pulsen er lidt højere.

Book bord

AMA Restaurant & Rooftop Bar

Bliver du sulten? For at booke bord hos os - klik her!

E-mail: helsingborg@amarestaurant.se

Åbningstider

Morgenmad

 

Mandag - fredag: 07.00-10.00
Lørdag - søndag: 07.30-10.30

AMA Restaurant

mandag-torsdag: 17.00-00.00
fredag-lørdag: 16.00-00.00
søndag: lukket 

Frokost

mandag-fredag: 11.30-14.00

Rooftop Bar

mandag-fredag: 15.00-00.00
lørdag: 12.00-00.00
søndag: 12.00-23.00
obs: køkken lukket 21.00

Livingroom Bar

torsdag: 16.00-23.00
fredag-lørdag: 16.00-01.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.