Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotel i hjertet af Helsingborg, 500 meter fra hovedbanegården. Hotellet er til dig som vil bo centralt omgivet af et stilfuldt design på moderne værelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

På Comfort Hotel Helsingborg serverer vi en lækker morgenmadsbuffet med nybagt brød, müsli, pålæg og frisk frugt. Mange produkter i buffeten er desuden økologiske.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 05:45 - 10:00
Lørdag - søndag: 06:45 - 10:00

Parkering

Vi har et overvåget parkeringshus med parkeringspladser, som du kan reservere fra 160 SEK pr. hotelnat (14.00-12.00). Book på telefon +46 42-371950 eller mail co.helsingborg@choice.se. Vi har også drop-in-parkering fra 220 SEK pr. døgn. Parkeringsbilletter kan også købes i hotellets reception.

Velvære

Start eller afslut dagen med træning i vores træningscenter, eller tag en tur i saunaen. Vores wellness-afdeling tilbyder en separat dame- og herresauna. Den holder åbent helt frem til kl. 22.00. Kontakt receptionen i forvejen, så varmer vi saunaen op for dig. Træningscenteret er åbent 24-7, så ingen undskyldninger...

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Mod en ekstra afgift på 100 SEK/time kan du snooze på værelset nogle timer ekstra.

WiFi

Alle vores gæster har adgang til gratis WiFi på hele hotellet. Du kan let koble dig på med din computer eller tablet på værelset, i lobbyen eller på terrassen. Tilslut dig til Comfort Hotel Helsingborg med en let registrering for indlogning. Surf løs!

Øvrige tjenester

  • Konferencecenter
  • Kæledyr tilladt
  • Møderum
  • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.