Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Jönköping Jönköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Jönköping

Jönköping,  Sverige

Comfort Hotel Jönköping ligger i centrum, hvor hele byens udvalg af fornøjelser venter lige rundt om hjørnet. Få fri adgang til konferencefaciliteter, fitnessrum, sauna og trådløst internet, når du besøger os.

Comfort Hotel® Jönköping 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi tilbyder en lækker morgenmadsbuffet med mange lækre, økologiske og sunde alternativer. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.00 - 09.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitnessfaciliteter

Som gæst på Comfort Hotel Jönköping får du fri adgang til Fitness & Friends, der ligger ganske tæt på hotellet. Fitnesscentret holder åbent fra kl. 05.00 til 23.00 alle ugens dage. I hotellets reception vil du få udleveret en entrébrik, som fungerer som dit adgangskort. Læg mærke til, at ovenstående er en ekstern facilitet, og at åbningstiderne kan variere. Bemærk venligst, at ovenstående er en ekstern service, og at åbningstiderne derfor kan variere. Kontakt os gerne for at høre nærmere om de aktuelle åbningstider.

WiFi

Alle, som bor hos os, har fri adgang til trådløst internet på hele hotellet. Du modtager dit login i receptionen, men du kan også vælge at logge på med dit Nordic Choice Club-nummer.

Parkering

Det er nemmest for dig at parkere i vores garageanlæg, der er placeret under hotellet. Som Nordic Choice Club-medlem betaler du blot 150 SEK pr. døgn. Er du ikke medlem, betaler du 170 SEK pr. døgn. Du kan forhåndsreservere din parkeringsplads, hvis der vel at mærke er ledige pladser. Prisen er 190 SEK/dag. Der er også fælles udendørs parkering på gaderne omkring hotellet.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Jönköping er dine firbenede venner altid velkomne til at kigge forbi. Betaler du blot et ekstra gebyr på 250 SEK pr. ophold, får dine kæledyr lov til at overnatte på hotellet. Du betaler selvfølgelig ikke ekstra for førerhunde. Men husk at give os besked, når du booker, så vi kan finde et passende værelse til dig og dit kæledyr.

Lazy Sunday

Blev det sent lørdag aften? Intet problem! Hos os serveres morgenmaden helt frem til kl. 10.00 på søndage. Har vi ledige værelser og kapacitet nok, så lader vi dig beholde værelset lidt længere også. Men husk at snakke med os i receptionen først, inden du snoozer vækkeuret.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Økologisk morgenmad
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Indendørs parkering
 • Sauna
 • Fladskærms-TV
 • TV
 • Konferencecenter
 • Kæledyr tilladt
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Handicapværelser
 • Møderum
 • Røgfrit hotel

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.