Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ farveklat i Jönköpings hoteludbud. Med bedste beliggenhed i Jönköping kan du bo, spise, træne, arbejde og mingle i et kreativt miljø. Det passer lige så fint uanset om du kommer på grund af arbejde, ferie eller bare vil nyde.

Vox Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Begynd dagen på bedst mulige måde! Vores herlige morgenmadsbuffet indeholder blandt andet lokalproduceret charcuteri, oste, grøntsager, frugter og fersk morgenbrød. Selvfølgelig er også du, der ikke er hotelgæst, velkommen - så er morgenmadsprisen 165 SEK.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Fitnessfaciliteter

Vores træningslokale på sjette etage med udsigt over Vättern er åbent døgnet rundt. Her findes løbebånd, romaskine, crosstrainer, pilatesbolde, frie vægte, kettlebells, yogamåtter og styrkemaskiner. Noget for alle, med andre ord, så tag træningstøjet med!

Åbningstider

Døgnet rundt

Vaskeservice

Vil du rejse med mindre bagage? Har du brug for at vaske noget eller bare friske rejsegarderoben op, mens du bor hos os? Vox Hotel har et samarbejde med et lokalt renseri.

Express Check-out

Træt af at stå i kø, når du skal checke ud fra hotellet? Tilmeld dig til Express Checkout allerede ved ankomst, så kan du enkelt efterlade din nøgle i nogle af vores udcheckningstationer, når du forlader hotellet. Og du - der er garanteret ingen kø.

WiFi

Gratis WiFi med enkel tilslutning, du har ikke brug for adgangskode. Smart og enkelt. Gæstecomputere findes ikke, derimod findes skærme i loungen, hvis man vil tilkoble sin computer.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.