Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona ligger ved Karlskronas smukke skærgård. Hotellet har en hyggelig atmosfære, og du kan nå både lufthavnsbus og togstation til fods. Hver dag serverer vi morgenmad, fika og aftensmad.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i et hyggeligt miljø, der er præget af byens maritime historie. Hotellets arkitektur er endvidere præget af et harmonisk møde mellem de moderne og ældre stilarter. På væggene finder du eksempelvis billeder og malerier med en række maritime motiver. Hver dag serverer vi morgenmad, fika og aftensmad.

Gammelt lagerhus med udeservering

Den lækre glasfacade har gjort hotellet til et vartegn i byen. I den indre gård finder du en terrasse med dertilhørende have. Restaurantbygningen ligger i det gamle pakhus, der blev bygget i 1800-tallet som et lagerrum til de handlende, og hotelbygningerne efterligner de magasiner, der blev placeret på Skeppsbrokajen gennem 1700-tallet.

Fika og aftensmad inkluderet

På Clarion Collection Hotel Carlscrona får du selvfølgelig morgenmad hver morgen. Vi kan lide at gøre det enkelt for vores gæster, så hver dag sætter vi fika frem om eftermiddagen, og aftensmad med både salat og en varm ret om aftenen. Måltiderne, som er uden ekstra omkostning, kan du læse mere om herHotellet har også egen lobbybar, hvor du kan slappe af med en drink og småretter.

Beliggenhed

Karlskrona er en havneby med en lang historie. Siden 1998 har byen været med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Hotellet er smukt beliggende ved havet og Skeppsbrokajen centralt i Karlskrona. Fra hotellet er der kun få minutters gang hen til Karlskrona togstation, og lufthavnsbussen stopper lige udenfor hovedindgangen til hotellet. Ønsker du at gå på opdagelse i byens mange butikker og attraktioner, ligger de lige rundt om hjørnet fra hotellet. Vi hjælper dig gerne med tips til, hvad du kan foretage dig og opleve under dit ophold hos os.

Hotelværelserne

Hos os kommer du til at bo komfortabelt på smukt indrettede værelser midt i Karlskrona. Indretningen er præget af naturfarver, designmøbler og farverigt tilbehør. Værelserne er desuden inspireret af Karlskrona. Vi har bl.a. dekoreret med billeder af byens grundlægger og detaljer, der trækker byens historie helt ind på hotelværelset.

Relax og fitness

På vores moderne relax- og fitnessetage venter der en afslappet atmosfære med sauna, relaxafdeling og et lille fitnesslokale. Dette giver plads til både afslapning og socialt samvær.  

Konferencemuligheder

Er du ude efter lidt ekstra til din konference? Gå ikke glip af vores konferencelokale Jarramas, der er et kreativt mødelokale med en hjertevarm stemning. Vi har plads til max. 24 personer. Læs mere om konferencer hos os.

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Bus og tog til Karlskrona Centralstation

Fra Swedavia AB Ronneby Lufthavn

Lufthavnsbus til Centrum Kronan

Med taxi

Vi anbefaler Karlskrona Taxi AB, ring på tlf. +46 45 51 91 00.

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antal værelser

82 værelser, 158 sengepladser

Antal mødelokaler

2 lokaler, plads til op til 22 personer

Afstand til lufthavn

Swedavia AB Ronneby Lufthavn, 35 km, ca. 40 minutter

Afstand til offentlig transport

Karlskrona C: 450 meter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.