Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Sverige

Vi byder dig velkommen til en unik hotelperle midt i centrum. På Clarion Collection Hotel Drott bor du i historiske rammer præget af jugendstilen, kun 50 meter fra Karlstads centralstation. Evening Meal inkluderet hver dag. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
 • Der findes altid nybagt brød til morgenmaden på Clarion Hotel

Morgenmad

Is there a better way to start your day? Nyd en herlig morgenmad med mange økologiske produkter. Æg, frugt, grønt, appelsinjuice, frokostblandinger, brød og masser af lækkert pålæg - vælg frit alle dine favoritter. Du bør derfor være opmærksom på, at der kan blive lidt trængsel ved morgenmadsbuffeten hen mod de sidste timer af åbningstiden. Kom derfor gerne lidt tidligere, hvis du vil have en rolig start på dagen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.30 - 10.30 

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

 • Hver dag serverer vi dejligt bagværk til kaffen hos Clarion Collection

Afternoon Sweets

Sweet tooth? Hos os får du mere end blot kaffe og te. Hver dag mellem kl. 14.30-17.30 serverer vi lækkert bagværk. Enjoy!

Afternoon Sweets serveres:

Mandag - søndag: 14.30 -17.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

 • Hver aften serverer vi et gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Evening Meal

Har du lyst til en bid mad, finder du det altid hos os! Hver aften serverer vi suppe, salat og en varm ret. It’s on us!

Evening Meal serveres:

Alle ugens dage: Kl. 18.00 - 21.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

 • Frugt, kager og drikkevarer til konferencer hos Clarion Collection Hotel Drott
 • Æbler, frugt, kager og drikkevarer til konferencer hos Clarion Collection Hotel Drott

Mødelokaler

Need some inspiration? Her hos os er der både plads til udfordringer, samarbejde og løsninger. Bestil et af vores konferencelokaler i dag og lad ideerne strømme!

Mere information

Lær mere om vores møder her.

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at booke et møde eller en konference. Kontakt os på tlf. +46 54 10 10 10 eller via cc.drott@choice.se.

Relax

Relax betyder for os tid til dig selv. Eller tid sammen – du vælger. Kom ind til vores relaxafdeling for hvilepuls og ny energi. Her har hotellets gæster adgang til både spabad og sauna. Vil du træne, har vi også et mindre fitnesslokale, og vil du begive dig ud på en løbetur, har vi en masse tips til dig i receptionen.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 12.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Drott Bar

Ved siden af hotellet ligger Drott Bar, der er en populær oase. Den er blevet et naturligt samlingssted for folk i Karlstad.

Mere information

Læs mere om Drott Bar her.

 • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Hos er der WiFi på hele hotellet, lige fra værelser til fællesarealer og fra toiletter til garderober. Sæt dig lige, hvor du vil, og surf løs - it’s free! Hent dit login i receptionen eller log på med dit Nordic Choice Club-nummer.

 • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Selv bilen er velkommen hos os. Vores parkeringsanlæg finder du i Galleria Duvan, der ligger i forbindelse med hotellet. Prisen er 130 SEK pr. døgn. Du køber din P-billet i vores reception. Der findes også andre parkeringspladser tæt på hotellet.

 • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Our furry friends

Hos os er hunde meget velkomne. Tillægsprisen for at tage dine kæledyr med på hotel er 250 SEK /ophold. Glem ikke at give os besked ved bookingen, så vi kan reservere et af vores kæledyrsvenlige værelser til dig og dit kæledyr. Førerhunde er ikke omfattet af det ekstra kæledyrsgebyr, de kan selvfølgelig medbringes uden ekstra beregning, blot du foreviser gyldig dokumentation.

 • Træningsfaciliteter på Clarion Hotel

Fitnessfaciliteter

Træn, når du vil. Vi tilbyder bl.a. løbebånd, crosstrainer, motionscykel og yogamåtter. Er du mere til en løbetur i den fri natur, har vi masser af tips til dig i receptionen - bare spørg os.

Øvrige tjenester

 • Elevator
 • TV
 • Vækketjeneste
 • Gratis kaffe
 • Gratis dagens avis
 • Træningslokale
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Cocktailbar
 • Sminkespejl
 • Røgfrit hotel
 • Bar
 • Café

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.388.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.