Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

  • Enkeltseng i moderat enkeltværelse med hvide puder og sengetøj samt sengegavl hos Quality Hotel Grand Kristianstad
  • Moderne Standard dobbeltværelse med dobbeltseng, gråt sengetæppe, grå gardiner og motiv på væggen hos Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Konferencehotellet Quality Hotel Grand Kristianstad ligger i det centrale Kristianstad ved byens fornøjelser og seværdigheder. Hotellet tilbyder fitnessfaciliteter, restaurant med bar og konferencefaciliteter for 110 personer. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Konferencehotellet Quality Hotel Grand Kristianstad ligger smukt placeret i det centrale Kristianstad. På hotellet finder du en populær restaurant og natklub, og vi kan endda tilbyde 8 konferencelokaler for op til 110 deltagere. Velkommen!

Centralt i Kristianstad

Hos os bor du midt i byen, men i rolige omgivelser lige over for Kristianstads mest værdifulde klenodie fra 1628, Trefaldighetskyrkan. Du parkerer nemt og trygt i vores garage, som har direkte adgang til hotellet. Takket være vores centrale placering er der kun få minutters gang til butikker, gallerier, restauranter, grønne områder og Kristianstads Vattenrike. Ankommer du med bus eller tog ligger Quality Hotel Grand Kristianstad blot 150 meter fra Kristianstad C.

Konference

Hold din konference hos os! Vi byder på oplevelser, inspiration og fællesskab. Quality Hotel Grand Kristianstad har 8 lyse lokaler for op mod 110 personer. Vores skønne frokostbuffet med vegetariske alternativer og salatbuffet er særdeles populær. Du ved vel, at softice og popcorn er inkluderet i prisen under hele dit konferenceophold, når du booker et møde hos os? En garanteret succes.

Fitnessfaciliteter

Vi tilbyder fitnessfaciliteter med bl.a. motionscykler, løbebånd, håndvægte, vægtstænger, pilatesbolde, TRX-bånd og kettlebells. Vil du hellere ud at løbe, har vi kort over løberuter i receptionen.

Grand Bar & Buffetsal

I Quality Hotel Grand Kristianstads hyggelige restaurant med bar og buffetsal kan du nyde lækker mad og gode drikke. Vi serverer morgenmad, frokost og middag i stilrene, behagelige omgivelser. Hos os kan du roligt læne dig tilbage, mens personalet tager sig af dine ønsker.

Natklub

Vores natklub har etableret sig som en velkendt institution i Kristianstads natteliv og tilbyder fornøjelse og fest ganget med tre. En stor natklub med mange rum, mange forskellige udtryk og oplevelser. Under et og samme tag lever tre, farvestærke klubber med helt forskellige karakter deres fælles liv. Der er fri adgang for alle hotellets gæster. Den anbefalede aldersgrænse er 23 år.

Sweet Dreams Stay

Vores projekt Sweet Dreams er et samarbejde med UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, til en tryg nats søvn. For at bidrage til dette projekt, så rengør vi dit værelse kun ved forespørgsel, når du bor mere end én sammenhængende nat hos os. For hvert værelse, der ikke gøres rent, skænker vi 10 SEK til UNICEF. Samtidigt formindsker vi brugen af kemikalier, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel! Mere info om Sweet Dreams.

Smukke Kristianstad

Kristianstad har en unik kulturhistorie. Besøg bl.a. Konsthallen, Järnvägsmuseet, Filmmuseet og Naturum. I vores smukke by finder du endvidere caféer, parker og butikker i hyggelige omgivelser. Der er virkelige gode muligheder for et spændende og afslappende besøg i Kristianstad, og det hele begynder hos os på Quality Hotel Grand Kristianstad.

Cash free

Quality Hotel Grand, Kristianstad gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • V. Storgatan 15 29121 Kristianstad , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Tog/bus

Kristianstad C

Fra Kristianstad Österlen Airport

Flytaxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Sverige Taxi, tlf. +46 44 10 20 00 eller Taxi Allian, tlf. +46 44 24 62 46.

Om Quality Hotel Grand Kristianstad

Antal hotelværelser

139 værelser, 258 senge

Antal konferencelokaler

8 lokaler, totalkapacitet for op til 365 personer

Afstand til lufthavn

Kristianstad Österlen Airport: 17 km, ca. 20 minutter

Afstand til Malmø Centralstation

100 km, ca. 1 time med tog

Afstand til offentlig transport

Busstoppested/togstation Kristianstad C: 150 m

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.407.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.