Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora Torget, finder du Comfort Hotel® Linköping City. Et hyggeligt hotel, hvor du kan nyde hjemlige værelser og nærhed til byens shopping og attraktioner.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

En skøn og sund morgenmadsbuffet serveres hver morgen og er inkluderet i værelsesprisen! Har du selskab, som kommer og hilser på, og vil nyde en morgenmad sammen med jer? Selvfølgelig går det. Prisen er 129 SEK på hverdage og 145 SEK i weekender. Børn 5-12 år spiser morgenmad for 79 SEK på hverdage og 99 SEK i weekenderne. Børn under 5 år spiser gratis.

Morgenmad serveres:

Mandag-fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag-søndag: 07:30 - 11:00

Vores servering har forskellige åbningstider i sommersæsonen og større højtider. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Kommer du med bil til hotellet, og vil parkere hos os i parkeringskælderen? Parkering koster 215 SEK pr. nat, og kan reserveres på forhånd ved at kontakte os i receptionen. Vi har også ladeplads for elbiler.

For at komme til parkeringen, kører du på St. Larsgatan og op på Borgmästaregatan, og drejer derefter til højre på Hantverkaregatan for at komme til hotellets entré. Nogle af disse gader er gågader, men hotellets gæster har tilladelse til at køre på disse. Parkér først uden for hotellets entré og check ind samt få din parkeringstilladelse, så guider receptionen dig videre til parkeringskælderen, som ligger i samme bygning.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Kæledyr er mere end velkomne hos os! Prisen for din ven er 250 SEK pr. ophold. Glem ikke at oplyse os om dette ved reservationen, så vi har mulighed for at give jer det bedste.

Sen check-out om søndagen

Vi elsker at slappe af om søndagen. Derfor har du dit værelse helt frem til kl. 18.00 hver søndag. Det koster dig ikke en krone. Tjek dog lige med receptionen, at vi har ledige værelser, inden du putter hovedet ned i puden efter en festlig lørdag aften. Vi har også mulighed for at tilbyde tidlig check-in eller sen check-out de andre dage, men her opkræver vi et mindre gebyr.

WiFi

Hos os surfer du gratis under hele dit ophold. Vores wifi hedder ComfortHotel.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.