Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Sense Lulea ,  Sverige

Clarion Hotel® Sense

Lulea,  Sverige

Clarion Hotel Sense er et førsteklasses forretningshotel, som er bygget til spændende møder i hjertet af Luleå. Byens kulturtilbud, udeliv, mad og shoppingmuligheder finder du lige rundt om hjørnet.
Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Der behøver ikke altid være en speciel anledning, når man vil nyde et godt glas bobler. Kom ind i vores bar, book hele lokalet eller tag et roligt øjeblik for dig selv i vores Living Room.

Lobbybar

Besøg vores lobbybar, Luleås nye samlingspunkt og et dynamisk mødested for mennesker på farten. Der er også live musik om aftenen. Synk ned i vores sofaer og betragt de sindrige lysspil, der er skabt med inspiration fra de fire årstider.

Skybar

Hotellets skybar på 9. etage byder på en fantastisk udsigt over Luleå og vandet i Norra Hamn. Nyd en frugtcocktail, nytappet øl, smarte appetizers og en række alkoholfrie drikkevarer. Vi blander moderne og klassisk, akkompagneret af en storslået udsigt. Velkommen på toppen!

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 920 450 450 eller via cl.sense@choice.se.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.388.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.