Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Ensomt juletræ

Vi vil gøre julen magisk for så mange som muligt. Hjælp os med at samle julegaver ind til mennesker, som behøver det, i dit nabolag. Giv børn en bedre jul – efterlad en julegave under juletræet på et hotel tæt på dig.

Spred juleglæde sammen med os

Julen er en tid for traditioner. Vi bager brunkager, drikker gløgg, spiser risengrød, spiller julemusik, pynter juletræet og bruger tid sammen. Men juleglæde er ikke en selvfølge for alle. Derfor er vores juletradition, Ensomt juletræ søger gaver, ekstra vigtig. Alle, som vil, er velkommen til at skænke julegaver og lægge under juletræerne i vores hotellobbyer i starten af december måned.

Sådan deltager du

1. Køb eller donér en julegave – det er vigtigt, at den er i god stand. Tænk på, at det kan være noget et barn kunne ønske sig, ikke kun noget som du tror, barnet har brug for. Det må gerne være en oplevelse. Et gavekort til en biograftur er altid værdsat og passer børn i mange forskellige aldre.
2. Du behøver ikke pakke gaven ind. Skriv en seddel med information, der beskriver cirka hvilken alder eller hvilke interesser, gaven passer til. For eksempel "God jul til dig, der er 3-5 år gammel og kan lide at lege udenfor. Fra Pia".
3. Kom ind til det hotel, der ligger tættest på dig, og læg julegaven under juletræet.

Præcise datoer, hvor du kan lægge gaver under juletræerne, varierer lidt fra hotel til hotel. For at være sikker på, at juletræet er pyntet og klart til din gave, kan du komme forbi mellem 1. og 16. december 2022.

Hvad skete der så med julegaverne?

Alle julegaver, som har blivit samlet ind, blev doneret til en støtteorganisation i nærområdet, som hotellet har valgt. Der er julegaverne blevet givet ud til nogen som behøvede det, og som passer med din beskrivelse. De forskellige organisationer var blandt andet Julehjælpen og Eventyr Jul.

Siden 2012 er mere end 450,000 gaver samlet ind

Hver december bobler det af aktivitet og giveglæde i hele Norden, hvilket gør, at hundredtusindvis børn har fået en bedre jul.

Stort tak til alle jer, som har bidraget!

Del dit engagement, hjælp os med at samle endnu flere julegaver!

Hjælp os med at samle julegaver til en god sag ved at dele dit arrangement med venner, nære og kære. Tag gerne #ensomtjuletræ i sociala medier.

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.