Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Clarion Hotel Malmø Live, der er et mødested for både nationale og internationale besøgende.

Tag et kig inde i hotellet med vores 360 graders panoramabilleder. 

Perfekt beliggenhed i Malmø

Takket være den perfekte beliggenhed ved siden af Malmøs centralstation og Malmö Högskola bliver du nabo til kultur, underholdning, shopping, parker og Malmøs helt egen strand, Ribersborg. Via Malmøs Citytunnel når du stationerne Triangeln og Hyllie på blot et par minutter. Elsker du arkitektur, og vil du se både det gamle og det nye, finder du både Malmöhus Slot og Turning Torso i gåafstand fra hotellet. Læs mere om Malmø her.

Restaurant og Skybar

Er du lækkersulten efter latinamerikansk streetfood? Eller vil du smage Manhattan i et spændende tvist med de skånske råvarer? Måske er du til en luksusdrink i vores skybar 85 meter over havets overflade? Marcus Samuelsson er en af verdens mest succesrige kokke og står for smagssensationerne i huset, og han er ligeledes idémanden bag de to restaurantkoncepter Kitchen & Table samt Eatery Social Taqueria. Her kan du booke bord i restauranterne!

The Terrace

Til oktober får vi en tagterrasse, som vi bygger på den længste kube mod kanalen. Forvent en crossover fra tagbarer i Miami og Berling med steet food-inspireret mad og herlige drinks. Vores to restauranter, Eatery Social Taqueria og Kitchen & Table laver mindre retter, perfekt som snacks til drinken eller som middag, fyldt med smagskombinationer fra alle verdenshjørner. Malmø, you are invited!

Clarion Living Room Café/Bar

I Clarion Living Room indbyder vi til nogle herlige dage og aftener, hvor musikken, kunsten og designet er i fokus. En enklere frokost eller kaffe under dagen och en botanisk verden med Gin & Tonics i verdensklasse om aftenen! Læs mere om de kommende events her.

Regionens største kongreshotel

Ønsker du en lille workshop eller en stor gallafest? Vi er klar til at styre alle former for events i sikker havn! Vores fleksible lokaler sikrer, at vi kan tilbyde kreative løsninger, hvor både du og dine ønsker er fokuspunktet. Den store kongressal med plads til 1500 personer ligger ved Malmø Centralstation, og du kan vel nærmest ikke finde en mere central beliggenhed, når det gælder konferencer. Læs mere om konferencemulighederne her!

Suiter

Opgradér dit værelse, och bo som en sportstjerne! På 23. etage kan du nyde ren luksus i Zlatan-suiten eller Chlumska-suiten, navngiven efter to Malmølegender inden for sport og eventyr. Læs mere om vores suiter her!

Fitness & Wellness

I hotellets fitnesscenter har du mulighed for at se nærmere på vores holdtræning eller nyde en traditionel sauna og massage. Vi har også personlige trænere på stedet. Hvis du foretrækker at løbe en tur udendørs, ligger den smukke slotspark inden for gåafstand. Bed vores reception om hjælp, og så giver vi gerne tips til de bedste løberuter!

Handicapvenlige værelser

Clarion Hotel Malmø Live tilbyder selvfølgelig værelser, der imødekommer de udfordringer, som vores handicappede gæster oplever i hverdagen. Disse værelser er designet til at være særligt tilgængelige for kørestole, men også for hørehæmmede og svagtseende. Kontakt os gerne for mere information om de forskellige faciliteter.

Centrum for musik, kunst og design

Clarion Hotel Malmö Live er nabo til Malmø Live Koncerthus og tilbyder fantastiske forestillinger inden for alle genrer for både hotelgæster og Malmø-beboerne. Er du interesseret i kunst, kan vi også med stolthed tilbyde en stor samling af international og moderne kunst, som hænger i hotellets fællesarealer.

Cash free

Clarion Hotel Malmö Live gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

We Care

We Care er samlingsnavnet for vores bæredygtighedsarbejde, som vi udfører som hotel, hvor vi har seks forskellige fokusområder. Læs mere om dem her! Vi er en ISO 14001-certificeret bygning, som betyder, at vi altid udfordres og følges op på vores miljøarbejde. Lokalt fokuserer vi på Malmø og arbejder med spørgsmål indenfor mangfoldighed og integration. Læs mere her!

Sweet Dreams

Nordic Choice Hotels samarbejder med UNICEF, og arbejder aktivt for at så mange børn som muligt skal slippe for at blive udsat for menneskehandel. Dette kalder vi Sweet Dreams! Sammen med vores gæster bidrager vi til at børn i Cambodja, som er udsatte for menneskehandel, kan få en nat i tryghed. Gennem dette projekt giver vi børnene en seng at sove i, hjælp og omsorg, og mulighed at gå i skole. Menneskehandel er i dag verdens næststørste kriminelle aktivitet, og påvirker hvert år mere end 1,2 millioner børn rundt om i verden. Gennem UNICEFs forskellige aktiviteter bidrager vi sammen til vigtig økonomisk støtte så flere børn kan få hjælp. Dette kan vores gæster bidrage til ved at takke nej til rengøring ved ophold på flere nætter. For hver værelse, der takker nej, skænker vi 10 SEK til UNICEF. Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmø , Sverige
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Malmö centralstation

Med bus

Bus til stoppestedet Anna Lindhs plats

Fra Malmø Lufthavn

Lufthavnsbus til Malmø centralstation

Fra Københavns Lufthavn, Kastrup

Tog til Malmø centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, ring på tlf. +46 4 07 00 00.

Om Clarion Hotel Malmö Live

Antal hotelværelser

444 værelser, 822 senge

Antal konferenslokaler

23 lokaler, kapacitet til 1500 personer

Afstand til lufthavne

København Lufthavn, Kastrup: 25 km
Malmø Lufthavn, Sturup: 30 km

Afstand til offentlig transport

Malmø centralstation: 100 meter

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.