Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmø ,  Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmø,  Sverige

Ude i horisonten ser man byens pejlemærke, Clarion Hotel Malmö Live, 85 meter over jorden. Dette er det unikke mødested, hvor du som beboer, turist og konferencegæst skal forvente det uforventede. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Arbejd herfra med en rygende varm latte, eller lad dig inspireres af alle mennesker, der går forbi. Vores hotel er et levende mødested, hvor kunst, musik og design spiller sammen med events og sammenkomster. Velkommen til vores Living Room, som er hjertet og pulsen på hotellet. I vores Living Room ligner ingen dag den anden; den ene dag mødes I til en inspirerende fotoudstilling, næste dag en afterwork og derefter en funky DJ. Alt kan ske her! 

The Living Room Bar

I hjertet af hotellet, lige indenfor lobbyen, byder vi dig velkommen til The Living Room Bar. En vibrerende mødeplads for alle anledninger. Arbejd herfra med en rygende varm latte, eller lad dig inspireres af alle mennesker, der går forbi. Om aftenen kan du opleve en verden af botaniske smage, hvor Gin & Tonic står i fokus. Udover en gedigen gin & tonic-menu findes der enklere madretter och andre gode drikkevarer at nyde. Afslappende atmosfære, internationel følelese, design, konst og musik.

Et levende mødested

Selvom vi er meget stolte af vores udvalg, så bygger et levende mødested ikke på et velkendt design, flot kunst og høj musik. Et levende mødested handler derimod om mennesker. Der er nemlig os mennesker, der skaber den gode stemning og følelsen af, at en helt almindelig hverdagsaften kan blive ganske magisk. Et forretningsmøde, fredagens afterwork eller studere inden eksamen? I vores Living Room finder der plads til alle typer oplevelser og møder, og her er I altid velkommen!

Livingroom Bar

Fredag: 15.00 - 00.00
Lørdag: 10.00 - 00.00

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.392.009 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.