Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Malmö Malmø ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmø,  Sverige

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotel med blot 150 meter fra Malmø C. Her kommer du tæt på Malmøs fornøjelser, stranden, restauranter og butikker. Vi har barception og fitnessfaciliteter. Velkommen til Malmøs perle. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel Malmö - et urbant hotel med 293 værelser, som ligger lige i hjertet af Malmø, blot 128 skridt fra Malmø C.

Bedste placering i Malmø

I en dejlig blanding med 1800-tals stemning med en svimlende lofthøjde og et moderne interiør med rockattitude er Comfort Hotel Malmö det oplagte valg til dit weekendophold eller en forretningsrejse i Malmø. Malmøs udbud ligger rundt om hjørnet, og på bare 10 minutter kan du være i Lund. Kastrup Lufthavn venter kun 20 minutter væk.

Er du nysgerrig efter at se, hvordan det ser ud hos os? Klik her for at tage en virtuel rundvisning inden du kommer på besøg!

Oplev byen

Det trendy Comfort Hotel Malmö ligger i gåafstand fra byens shoppinggader, restauranter, barer og natklubber. Det charmerende vandhul Lilla Torg og den grønne slotspark ligger blot få skridt fra hotellet. Den hyggelige bydel Västra hamn, Turning Torso og Malmøs egen strand Ribban venter på dig. Lån en cykel uden ekstra beregning, så du kan tage på tur. Bedste og billigste måde at opdage Malmø er i cykelsadlen. Der er godt med cykler til leje i Malmø - hurtigt, enkelt og billigt. Spørg receptionen om hjælp, så guider vi jer. Vi fortæller gerne alt om alle Malmøs guldkorn.

Comfort Vibes

Er du som os og elsker at hænge ud med gode venner med noget skønt at drikke, spise og rigtig god musik? På fredage snurrer DJ Cleva skiver, der serveres lækre drikkevarer, Tarte Flambèe og en herlig stemning. Det lyder som en rigtig god start på weekenden, ikke sandt? 

Self check-in

Har du travlt? Bare rolig! Vi har en smidig selvind-/udcheckning, og med vores Barception crew lige ved hånden til at byde velkommen og hjælpe dig.

Værelsesrengøring

For at være søde ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi dit værelse rent hver 4. dag, når du bor hos os. Vil du have rengøring hver dag? Intet problem. Bare sig til i Barception, så løser vi det. Sig til senest kl. 22.00 dagen inden.

Skånes sejeste fitnesscenter

Uanset om du er morgenfrisk eller en natugle - husk at pakke træningsklæder med, og prøv vores helt nyrenoverede fitnesscenter, som er åbent 24/7.

Vi afvikler dit møde eller arrangement

Book et af vores mødelokaler eller hold din næste store fest i vores restaurant. Læs mere om konferencer og arrangementer på Comfort Hotel Malmö her.

Nemt at parkere

Ankommer du i bil? Spring den dyre og komplicerede søgning efter parkeringspladser over. Parkér din bil på parkeringspladsen ved hotellet. Læs mere om parkering her.

Cash free

Comfort Hotel Malmö gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Når du vil have styr på begivenhederne

Hvad sker der i Malmø lige nu? Tjek vores kalender over begivenheder i Skånes hovedstad. Vil du vide mere om, hvad der er til rådighed på vores hotel? Her har vi svarene på de mest almindelige spørgsmål om Comfort Hotel Malmö. Her kan du også læse mere om Malmø.

Kontakt

  • Carlsgatan 10 C 21120 Malmø , Sverige
via Google Maps

Find vej til hotellet

Tog/Pendultog

Malmø Centralstation

Fjernbus

Fjernbusterminalen, Malmø Centralstation (Glashallen)

Lokalbus

Malmø Centralstation

Fra Malmø Lufthavn, Sturup

Lufthavnsbussen mod Malmø C

Fra Kastrup Lufthavn (København)

Øresundstog til Malmø C eller lufthavnsbus til Malmø

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir, ring på tlf. +46 40 700 00.

Om Comfort Hotel Malmö

Antal hotelværelser

293 værelser, 525 senge

Antal konferencelokaler

4 lokaler, plads til over 250 deltagere

Afstand til lufthavn

Malmø Lufthavn, Sturup: 31 km, ca. 30 minutter
Kastrup Lufthavn: 28 km, ca. 25 minutter

Afstand til offenlig transport

Busstoppested og pendultogsstation, Malmø Centralstation: 150 meter
Fra Malmø C afgår der lufthavnsbusser til Sturup og tog til Kastrup.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.