Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

 • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere
Vores moderate værelser ligger på anden sal og er især velegnet til dem, der ikke er specielt vilde med en tur i elevatoren. Værelserne på 18-22 m2 er møbleret med to 90 cm brede enkeltsenge, og de har desuden arbejdsplads, strygejern og strygebræt. Badeværelset er med bruser eller badekar, og der er ligeledes hårtørrer. Alle værelser har mørklægningsgardiner og klimaanlæg. Der er ikke køleskab eller minibar i værelset.
 • Rygning ikke tilladt
 • Moderate værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard 2 enkeltsenge Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores standard værelser på 20-30 m2 ligger på etagerne 2-15. Værelserne har to 90 cm brede enkeltsenger eller en 160 cm dobbeltseng. Værelserne er holdt i farver fra den skånske muld og er udstyret med arbejdsplads, strygejern og strygebræt, mørklægningsgardiner og klimaanlæg. Badeværelset har badekar eller bruser og har desuden hårtørrer. Der er hverken køleskab eller minibar på værelset. Angiv venligst præference vedrørende seng og etage, når du booker. Flere af vores standard værelser har en såkaldt connecting door. Ring gerne direkte til os, hvis du ønsker at bestille et af disse værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores superior værelser findes på de fleste etager, og de fleste af værelserne ligger i hjørnet, så du har vinduer i to retninger. Kontakt gerne receptionen, hvis du har specielle ønskemål. Værelserne på 22-30 m2 er møbleret med en 160 cm seng eller to 90 cm enkeltsenge, pengeskab, arbejdsområde, strygejern- og bræt, mørklægningsgardiner og klimaanlæg. Badeværelset har bruser og hårtørrer. Der er hverken køleskab eller minibar på værelset. Flere af vores standard værelser har en såkaldt connecting door. Ring gerne direkte til os, hvis du ønsker at bestille et af disse værelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed
 • Stue i deluxe dobbeltværelse på Quality Hotel View i Malmø

Deluxe dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer + 1 extra

Læs mere
Vores Deluxerum ligger på etage 15 og 16 med vindue mod vest. Værelserne er rummelige på 30-40 kvadratmeter med en stuedel med sofa og LCD-TV. Værelserne er også møblerede med to 90 cm enkeltsenge, espressomaskine, pengeskab, skrivebord, strygejern og -bræt, mørklægningsgardiner og klimaanlæg. Badeværelset har bruser samt hårtørrer. Der er minibar på værelset. Et af vores deluxerum har en connecting door til et dobbeltrum, så ring gerne til hotellet for at reservere dette.
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Familieværelse Maks. 4 personer

Læs mere
Vores familieværelser på 25-40 m2 er møbleret med en 160 cm bred dobbeltseng og enten en lænestolsseng, der kan rumme én person, eller en sovesofa, der kan rumme op til to personer. Alle værelser er indrettet med et arbejdsområde, strygejern, strygebræt og har desuden mørklægningsgardiner og klimaanlæg. Badeværelset har bruser. Der er endvidere hårtørrer. Der er ikke køleskab eller minibar på værelset.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Morgenmad er inkluderet
 • Sovesofa til to personer
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.