Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ View Malmø ,  Sverige

 • Strøget konferencelokale med plads til 270 personer på Quality Hotel View

Quality Hotel™ View

Malmø,  Sverige

Quality Hotel View er et komplet konferencehotel i hjertet af den nye bydel, Hyllie i Malmø. Naboen er Malmø Arena, og på blot få minutter kan du nå Malmø C, København eller Kastrup med tog.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Vi holder af dig og vil derfor gerne sørge for, at du har mulighed for at yde dit bedste hele dagen. Vi serverer en velsmagende, nærende og mættende morgenmad med en bred vifte af økologiske produkter. Nyd både kaffe, juice, æg og forskellige pålæg. Vores morgenmadsværter guider dig meget gerne i retning af de økologiske produkter, så spørg os endelig. Skal du tidligt op? Intet problem! Fra kl. 05.00 serverer vi en lettere morgenmad i lobbyen frem til den almindelige morgenmad åbner. Her kan du smøre dine egne madder, og tag dem med, hvis du vil det. Skal du endnu tidligere op? Intet problem her heller! Vil du have en morgenmadspose med en enkel morgenmad inden kl. 05.00 kan det bestilles aftenen inden i receptionen. Vil du komme ind til morgenmad, selv hvis du ikke bor her? Selvfølgelig kan du det! Morgenmadsbuffeten koster 160 SEK for voksne, 75 SEK for børn 6-12 år, og er gratis for børn under 6 år.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider. 

Parkering

I Hyllie er der over 5000 steder, hvor du kan parkere bilen, og alle parkeringspladser forvaltes af P Malmø. Er du gæst på hotellet, anbefaler vi, at du parkerer i garagen i tilslutning til hotellet. I direkt anslutning under hotellet er der 60 pladser. Prisen er 260 DKK/dag, 33 DKK/time. Fra garaget er der en elevator med direkte forbindelse til hotellet. Du kører ind via Arenagatan i den venstre vognbane og ned i P-huset. Derefter fortsætter du gennem en tunnel under vejen for at komme til P-pladserne. Her betaler du med betalingskort direkte ved indkørslen eller printer en billet og betaler i automaten. Vælger du at køre op i huset, ligger P-afgiften på 250 DKK/døgn og 33 DKK/time. Her betaler du också med betalingskort direkte ved indkørslen eller printer en billet og betaler i automaten. Det er også muligt at oplade din el-bil.

Vask bilen under dit ophold?

Parkers Wash ligger i P-Huset Hyllie, tværs over gaden fra os. Kør bilen ind til en vask, så den er renset og fin, når du skal hjem eller videre på turen.

Lejebil

Det er også i P-huset Hyllie, at du kan afhente den udlejningsbil, du har forhåndsreserveret hos et af Malmøs biludlejningsfirmaer.  Læs mere om lejebiler her

 • Træning hos Quality Hotel

Fitnessfaciliteter

Aktiver kroppen i vores friske fitnesslokale. Her findes både træningsmaskiner og frie vægte med skøn musik i højtalerne. Ved siden af disse fitnessfaciliteter finder du vores relax-afdeling med sauna.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 05.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Vores dyrevenlige værelser findes på 2. og 6. etage i vores Standard- og Moderateværelser.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst internet. Du tilslutter dig let ved at vælge "Qualityguest". Ingen adgangskode eller registrering behøves. Enklere kan det knapt blive!

Øvrige tjenester

 • Cykeludlejning
 • Joggingrunde
 • Banketlokale
 • Elevator
 • Pengeskab
 • TV
 • Vækketjeneste
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.