Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrköpings mest spændende hotel, Må vi præsentere 186 hotelværelser, fire mødelokaler og egne fitnessfaciliteter samlet i det lækreste design, blot fem minutter fra Norrköping C. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Norrköping ligger perfekt, kun 5 minutters gang fra Norrköpings hovedbanegård. Kom og opdag Norrköpings mest spændende hotel med 186 hotelværelser i lækkert design, fire mødelokaler og egne moderne fitnessfaciliteter.

Beliggenhed

Velkommen til et supermoderne hotel i bydelen Saltängen, der ligger tæt på shopping- og restaurantudbuddet i Norrköping C og blot fem minutter fra hovedbanegården.

Cash free

Comfort Hotel Norrköping gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Rejser du med hele familien?

Familier kommer i alle former og hos os findes der en mængde forskellige alternativer når I skal sove godt! Book f.eks. to dobbeltrum og skriv et ønske om dør mellem værelserne, så får I to sammenkoblede rum og slipper trænges med ekstrasenge. Visse dobbeltrum har plads til en ekstraseng, mod et gebyr på 200 SEK pr. nat. Vil man klare det lidt billigere kan man booke vores standard dobbeltrum, hvor nogle af rummene har to 105 cm brede senge. Der får I let plads til to voksne og to mindre børn, også uden ekstrasenge. Vil man have alle ind i samme rum kan man booke vores Superiorværelse med sovesofa, hvor man får plads til fire personer og stadig har plads til tasker, shoppingposer og krammedyr. 

Parkér uden problemer

Kommer du med bil? Parkér hurtigt og let i vores parkeringsgarage. Det koster 130 SEK pr. døgn. Vi har også nogle pladser udendørs, der koster 100 SEK pr. døgn. Begrænset antal pladser og kan ikke bookes, så sig til i receptionen, når I checker ind. Udenfor indgangen er parkering kun tilladt i maks. 10 minutter.  

Fitness

Selvfølgelig skal du kunne arbejde på din biceps, selv når du er på hotel. Kom til fitnesscenteret på hotellet, når som helst.

Barception

Vi elsker enkle og moderne løsninger. Derfor placerede vi baren og restauranten i receptionen og skabte en Barception. Vi har en enklere barmenu til den sultne, og der findes altid salater og sandwiches i vores Comfort Deli. Velkommen!

 Her kan du se alle vores servicetilbud.

Kontakt

  • Saltängsgatan 29 602 22 Norrköping , Sverige
via Google Maps

More info

Om Comfort Hotel Norrköping

Antal hotelværelser

186 værelser

Antal konferencelokaler

4 lokaler, plads til 60 personer

Afstand til lufthavn:

Norrköping Lufthavn: 6 km, ca. 10 minutter
Skavsta Lufthavn: 63 km, ca. 45 minutter
Arlanda Lufthavn: 200 km, ca. 2,5 time

Om Comfort Hotel©

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.