Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Oskarshamn

Velkommen til Oskarshamn og Clarion Collection Hotel Post! I denne hyggelige by ved ved Döderhultsviken bor du midt i det hele, og du nyder godt af fordelene ved dette knudepunkt.

Midt i herlighederne

Som nævnt finder du Clarion Collection Hotel Post midt i byen på stora torget i Oskarshamn. Hotellet er opdelt i to bygninger, og hovedbygningen var tidligere byens gamle posthus. Indretningen i indgangspartiet og i mange af rummene afspejler denne forhistorie med højt til loftet og flotte kakkelovne. På Clarion Collection Hotel Post indgår morgenmad såvel som Afternoon Sweets og Evening Meal for alle gæster.

Et sandt knudepunkt

Oskarshamn har meget at tilbyde, både når det kommer til tilgængelighed og seværdigheder. Via havnen åbnes for hele Østersøens ø-liv. Som gæst på Clarion Collection Hotel Post er du også tæt på både bil- og cykeludlejere. På den måde kommer du nemt til at nyde Oskarshamns hyggelige landskab. Hvis du vil udforske Oskarshamns gastronomi, ligger hotellet tæt på Restaurang Fingekroken, Atara Sushi og La scala. La scala bliver senere om aftenen til natklub for dem der har husket danseskoene! Hvis vejret tillader det, er der mange gode steder at bade i Oskarshamn såsom Björnhult, Bockara eller Bredviken - for bare at nævne et par stykker. Selv hvis vejret ikke er det bedste, kan du stadig tage dig en dukkert i Arena Oskarshamn Bad & Gym.

Konference, møde og lokaler i Oskarshamn

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Oskarshamn? Du finder vores tilbud her.

Nærliggende destinationer

Kalmar

Læs mindre
2 hoteller i Oskarshamn

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.