Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Østersund

Velkommen til Jämtland og spændende Östersund. I den hyggelige og afslappende by kan du opleve både kultur, sport og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

I hjertet af Jämtlands eneste by

Östersund er en charmerende by, som er vokset i popularitet i takt med fodboldklubbens Östersunds ÖFK’s succeser på banen. Byen ligger ved Storsjön og er i dag Jämtlands eneste by. På Clarion Hotel Grand Östersund, på Prästgatan 16, bor du midt i hjertet af Östersund, og du er tæt på det meste. Östersunds gader omgives af små, hyggelige butikker, som indbyder til hyggelig shopping med både lokalt håndværk og brugsvarer. Lige uden for hotellets hoveddør finder du butikscentrene Mittpunkten og Kärnan med sportsartikler, dagligvarer og tøj. Fra centrum har du blot 15 minutter til Åre Östersund Lufthavn. Östersunds nye perle, sports- og konferenceanlægget Quality Hotel Frösö Park, ligger lige ved lufthavnen og har en skøn udsigt over fjeldene.

Afslappende spa og energigivende træning

På Clarion Hotel Grand Östersund bor du i varme og indbydende værelser. Derudover har du adgang til en relaxafdeling, hvor du kan tage en dukkert i poolen eller varme dig i den herlige sauna. Vil du holde dig i form under opholdet, finder du også træningsmaskiner ved siden af poolen. Derudover træner du som gæst gratis døgnet rundt på Stargym, som ligger 700 meter fra hotellets indgang. I receptionen kan du låne en cykel, løbehjul samt vandrestave – så tag ud i den friske jämtländske luft og lad batterierne op! På Quality Hotel Frösö Park kan du nyde et helt nybygget spa med et udvalg af indendørs- og udendørspools samt relaxområder. Kobl f.eks. af med en herlig massage eller kurbehandling.

Interessant historie og nervepirrende udflugter – Östersund har noget for enhver

I Östersund er der masser af aktivitetstilbud. Besøg Vinterparken, tag en tur på Storsjöns is eller gå på opdagelse i Storsjöbadet. Det prisbelønnede länsmuseum Jamtli består af et friluftsmuseum med kulturhistoriske bygninger og et indendørs museum. Som det første museum i Sverige begyndte Jamtli i 1984 at arbejde med levende historie, hvor skuespillerne ganske enkelt flyttede ind i miljøerne og præsenterede hverdagslivet, som det tog sig ud før i tiden. Hvis du i stedet vil opleve spændende dyr, kan du besøge Frösö Zoo, tæt på Quality Hotel Frösö Park. Derudover er der mulighed for at se elge på Moosegarden, ligesom du kan tage på bjørnesafari.

Konferencer, møder og lokaler i Östersund

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Östersund? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Åre

 

Læs mindre
3 hoteller i Østersund

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.410.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.